Netflix-uutuudet viikolla 48 / 2020 – mm. jouluohjelmistoa luvassa

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

23.11.

Shawn Mendes: In Wonder (dokumentti)

Peittelemättömässä dokumentissa seurataan Shawn Mendesiä, joka avautuu maailmankiertueella tähteydestä, suhteistaan ja musiikillisesta tulevaisuudestaan.

24.11.

Lohikäärmeet: Pelastuspartio: Kotapohjan joulu (animaatioelokuva)

Ensilumi tietää viikinkien antoisimman juhlapyhän Odin-joulun alkua. Kehno keli uhkaa kuitenkin perua perinteet, ellei pelastuspartio lennähdä apuun.

25.11.

Midnight at the Magnolia (Kanada 2020, romanttinen komedia)

Paikallisradiossa juontavat vanhat ystävykset Maggie ja Jack teeskentelevät pariskuntaa kuuntelijoilleen ja perheelleen saadakseen radio-ohjelmansa koko maan kuultavaksi.

The Christmas Chronicles, toinen osa (koko perheen jouluelokuva)

Äitinsä uuteen suhteeseen tyytymätön teini-ikäinen Kate karkaa Pohjoisnavalle, missä juonii ilkeä tonttu aikomuksenaan peruuttaa koko joulu.

27.11.

If Beale Street Could Talk (USA 2018, draama / romantiikka)

1970-luvun Harlem herää henkiin tarinassa, jossa raskaana oleva Tish yrittää saada syyttömänä vankilaan joutuneen sulhasensa Fonnyn vapaaksi.

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker (dokumentti)

Dokumentissa keskitytään Debbie Allenin uraan ja seurataan hänen tanssioppilaitaan, kun he valmistautuvat Allenin jokavuotiseen Pähkinänsärkijä-esitykseen.

Fabulous Lives of Bollywood Wives (reality-sarja)

Sarjassa seurataan Bollywoodin sisäpiirin naisten elämää. Tämä nelikko ehtii keskinäisen jutustelun ja huvittelun ohella pyörittää niin uraa kuin perhettäkin.

Perhejoulu (romanttinen komediasarja)

Rahaton ja toivoton muusikko Bastian palaa murtuneena jouluksi kotiin ja saa vastaansa yllätyksiä, jotka koettelevat hänen joulumieltään.

Tööt! Tööt! Kari Kaara: Joulu (animaatio)

Kari löytää pihaltaan tutun oloisen muukalaisen, joka on menettänyt muistinsa. Hän päättää auttaa vierasta muistamaan joulun taian uudelleen ja pelastaa kaikkien joulun.

Suomen Netflix lisäsi juuri 61 elokuvaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: