Nyt Disney+:ssa: LEGO Star Wars Holiday Special – se parempi Star Wars -jouluspesiaali?

Disney+ tarjoaa nyt lisää LEGO Star Wars -katsottavaa.

LEGO Star Wars Holiday Special 48 minuuttia pitkä animaatiospesiaali, joka ottaa luonnollisesti inspiraatiota vuonna 1978 ilmestyneestä surullisenkuuluisasta Star Wars Holiday Special -pätkästä.

LEGO Star Wars Holiday Special on riemukas ja leikkimielinen kunnianosoitus Skywalker-saagalle. Tarina alkaa Episodi 9:n tapahtumien jälkeen, ja pian törmäillään pitkin poikin aikajanaa sankareihin ja pahiksiin – samalla kun toisaalla rakennetaan juhlatunnelmaa.

Tarina alkaa Elämän päivä -nimisestä juhlasta. Kaikki galaksin asukkaat ovat juhlatuulella, mutta Rey aikoo lähteä BB-8:n kanssa etsimään Jeditemppeliä, jonka voi löytää vain juuri tämän juhlan aikaan. Hän on päättänyt hankkia temppelin viisauden ja välittää jediperinteet ja opit ystävilleen. Temppelistä Rey joutuu huikeaan seikkailuun halki aikojen, Star Wars -saagan ikimuistoisiin hetkiin. Hän tapaa nuoren, vaikutteille alttiin Luke Skywalkerin ja ottaa yhteen Darth Vaderin ja Keisarin kanssa.

Mielettömällä aikamatkallaan hän tapaa galaksin merkkihenkilöitä, kuten Obi-Wanin, Anakinin, Yodan, Han Solon, Kylo Renin, sekä mandalorialaisen ja lapsen. Sillä välin Millennium Falconilla Finn, Poe, Chewie, R2-D2, C-3PO, D-O ja muut Reyn ystävät ponnistelevat luodakseen kaikkien aikojen parhaan Elämän päivän juhlan!

Klassisten jouluelokuvien ja erikoisjaksojen hengessä, pääseekö työhönsä hurahtanut Rey pois temppelistä takaisin Elämän päivän juhlaan ystäviensä luo ja löytääkö hän juhlan syvimmän merkityksen?

Lego Star Wars -tuotteita voit tilata edullisesti (*sponsoroitu linkki*) täältä.

Katso LEGO Star Wars Holiday Special -traileri alla:

Jaa artikkeli: