Breaking Bad -tähti Bryan Cranston pääosassa joulukuussa alkavassa HBO Nordic -sarjassa Your Honor

HBO Nordic tuo odotetun Showtime-kanavan sarjan Suomeen.

Muun muassa Breaking Bad -menestyssarjasta tunnetun Emmy-voittaja Bryan Cranston tähdittämä uusi minisarja Your Honor saa ensi-iltansa 7. joulukuuta.

Cranston näyttelee Michael Desiatoa, arvostettua tuomaria New Orleansista, joka sotkeutuu valheiden, petosten ja mahdottomien valintojen vyyhtiin. Kaikki saa alkunsa, kun tuomarin teini-ikäinen poika Adam (Hunter Doohan) kolaroi autollaan ja pakenee paikalta.

SAG-palkittu Michael Stuhlbarg (Call Me By Your Name) nähdään sarjassa Jimmy Baxterin, rikollissuvun pelätyn patriarkan roolissa. Emmy- ja Golden Globe -ehdokkaana ollut Hope Davis (For the People) näyttelee Baxterin vaimoa Ginaa, joka saattaa olla vielä miestäänkin vaarallisempi. Sarjaa tähdittävät myös Carmen Ejogo (Selma), Isiah Whitlock Jr. (The Wire) sekä Sofia Black-D´Elia (The Night Of).

Sarjan sivuosassa nähdään myös Golden Globella palkittu Emmy-ehdokas Maura Tierney (The Affair) pelottoman syyttäjä Fiona McKeen roolissa. Näyttelijäkaartiin lukeutuvat lisäksi Amy Landecker (Transparent), Emmy-palkittu Margo Martindale (The Americans), Lorraine Toussaint (Orange Is the New Black), Chet Hanks (Empire), Lamar Johnson (The Hate You Give) ja Lilli Kay (Chambers).

Your Honor -minisarjan showrunnerina, vastaavana tuottajana ja usean jakson käsikirjoittajana toimii BAFTA-palkittu Peter Moffat (The Night Of, Undercover). Vastaavina tuottajina toimivat lisäksi Emmy-ehdokkaina olleet Robert ja Michelle King (The Good Fight, The Good Wife, Evil) sekä Liz Glotzer (Evil, The Good Fight). BAFTA-palkittu, Emmy-ehdokkuudenkin saanut ohjaaja Edward Berger (Patrick Melrose) ohjaa kolme ensimmäistä jaksoa ja toimii myös vastaavana tuottajana.

Your Honor perustuu israelilaiseen sarjaan nimeltä Kvodo, jonka ovat luoneet Ron Ninio ja Shlomo Mashiach. Ninio ja Mashiach toimivat myös uuden minisarjan vastaavina tuottajina yhdessä Bryan Cranstonin, James Degusin, Rob Golenbergin, Alon Aranyan, Ram Landesin, Ron Eilonin ja Danna Sternin kanssa. Showtime-sarja on CBS Studiosin yhdessä KingSize Productionsin kanssa tuottama. Sarjan kansainvälisestä levityksestä vastaa ViacomCBS Global Television Group.

HBO Nordic lisäsi juuri 17 elokuvaa – katso lista täällä.

Katso Your Honor -traileri alla:

Jaa artikkeli: