PS4-peliuutuudet – viikko 45 / 2020 – luvassa mm. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

PlayStation 4 -peliuutuudet tällä viikolla:

4.11. Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition

A side-scrolling shooter sensation returns, bigger and bolder than ever before! Blending traditional arcade gameplay with scorching HD visuals and rocking audio presentation, Söldner-X 2: Definitive Edition is laser-focused on bringing everything the genre is known for into the current generation.

4.11. Ord.

Ord. tells stories three words at a time.

5.11. YesterMorrow

YesterMorrow is a single-player time travelling 2D platformer mixing action sequences with puzzle elements. Follow Yui’s return to the past where she must overcome all obstacles to salvage a world trapped in Neverending Night. What she discovers along the way will leave her with a difficult choice: what will she choose when the fate of her world and the Order of Timekeepers rests in her hands?

5.11. Ponpu

Valmistaudu rikkomaan munia tässä vauhdikkaassa monen pelaajan seurapelissä! Ponpu yhdistelee klassista pelattavuutta uusiin ja kahjoihin pelimekaniikkoihin, ja kaikki on kuorrutettu mielettömän mageella tyylillä!

6.11. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Tunne takaa-ajon jännitys ja pakomatkan huuma Need for Speed Hot Pursuit Remasteredissa Xbox Onella. Koe maailman kuumimpien superautojen hurjat huippunopeudet sekä poliisina että rikollisena. Jallita lainvalvojia tai hoitele rikolliset taktisilla aseilla sykettä nostattavassa, yhteisöhenkisessä kilpa-ajokokemuksessa. Koe Criterion Gamesin ylistetyn Need for Speed -debyyttipelin kattavin versio ja nauti parannelluista grafiikoista, alustojenvälisestä moninpelistä – mukana mm. Autologin mahdollistama asynkroninen kilpailu – ja pelin kaikki ladattava päälisäsisältö. On aika käydä uudelleen takaa-ajoon.

6.11. Ryhmä Hau – Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

Suorita supersankaritehtäviä ryhmä Haun kanssa ja käytä Vainun pikanopeutta, Sampan kärventävää kuumuutta, Kajan pyörremyrskyvoimia ja koko ryhmän kykyjä. Tutustu kaupunkiin ja matkaa Jaken lumilautailukeskukseen, Valppaan viidakkoon ja niiden taa pelastamaan ystäviä yhdessä ryhmän kanssa.
Suuntaa siis vahtitornille ja valmistaudu kunnon toimintaan! Kun olet pelastanut kaikkien päivän, voit riehaantua Pup-Pup Boogie tahdissa, hypätä narua tai puuhailla jotakin muuta hauskojen lisätehtävien aikana. Ota kaverikin mukaan yhteistyökaksinpelissä. Nyt on aika toimia, ryhmä Hau!

6.11. DIRT 5

Let Loose in DIRT 5 – the boldest off-road racing experience ever, with a star-studded Career, four-player split-screen, innovative online modes, livery editor and more. Blaze a trail on global tracks, covering gravel, ice, snow and sand, with cars ranging from rally icons, to trucks, to GT heroes.

6.11. Speed 3: Grand Prix

Get on the circuit and show that you’re the best driver of all time! Pick your favorite formula racing car and make your way to the first spot in all seasons to claim the championship title. Drive recklessly to take down the competition and let them all bite your dust!

Jaa artikkeli: