Netflix-uutuudet – viikko 45 / 2020 – kauhua sarjassa Paranormal ja lapsiperheille uunituore Paavo Pesusieni vapaalla jalalla

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

3.11.

MOTHER (japanilainen rikoselokuva)

Shuhein tuulella käyvä äiti tuntee asemansa uhatuksi, kun hänen epäterve otteensa Shuhein elämästä alkaa livetä. Siitä alkaa koko perheen syöksy kohti tragediaa.

Record of Youth (korealainen romanttinen draamasarja – 1. tuotantokausi)

Kaksi näyttelijää ja meikkitaiteilija yrittävät pärjätä omillaan maailmassa, joka antaa enemmän painoarvoa heidän syntyperälleen kuin heidän unelmilleen.

4.11.

The Good Liar (UK 2019, rikostrilleri)

Nokkela huijari tavoittelee leskeksi jäänyttä Oxfordin professoria, jolla on huomattava määrä säästöjä – mutta mikään ei ole sitä, miltä näyttää tämän kohteen suhteen. Helen Mirren ja Ian McKellen tähdittävät.

Rakkaus ja anarkia (ruotsalainen romanttinen draamasarja – 1. tuotantokausi)

Naimisissa oleva konsultti ja nuori IT-teknikko aloittavat flirttailuleikin, joka haastaa yhteiskunnan normit ja saa heidät pohtimaan elämäänsä. Katso traileri täällä.

5.11.

Carmel: Kuka tappoi María Martan? (argentiinalainen dokumenttisarja)

Kylpyammeesta löytyy kuollut nainen ja läheltä verilammikko. Aviomies epäilee tapaturmaa, mutta ruumiinavaus kertoo muuta.

Operaatio Joululahja (USA 2020, komedia / romantiikka)

Tiukkapipoinen poliittinen avustaja saa tehtäväkseen sulkea jouluperinteestään tunnetun ilmavoimien trooppisen tukikohdan, mutta ihastuukin suurisydämiseen lentäjään. Alexander Ludwig, Virginia Madsen ja Kat Graham tähdittävät.

Paavo Pesusieni vapaalla jalalla (USA 2020, koko perheen komedia)

Yhtäkkiä Paavo Pesusienen paras kaveri Kari siepataan, joten Paavo ja Patrik lähtevät hurjalle pelastusretkelle kauas pois Tangalasta auttamaan pinkkikilpistä kamuaan. Katso traileri täällä.

Paranormal (egyptiläinen kauhusarja – 1. tuotantokausi)

Jouduttuaan keskelle selittämättömiä tapahtumia skeptinen hematologi ajautuu tahtomattaan paranormaalien ilmiöiden tutkijaksi. Katso traileri täällä.

6.11.

Citation (nigerialainen draamaelokuva)

Fiksu nigerialainen opiskelijatyttö haastaa akateemisen järjestelmän tekemällä kantelun suositusta professorista, joka yritti raiskata hänet. Perustuu tositapahtumiin.

Country Ever After (tosi-tv – 1. tuotantokausi)

Tosi-tv-sarjassa country-laulaja Coffey Anderson ja hänen vaimonsa, hiphop-tanssija Criscilla, tasapainoilevat perhe-elämän, uran ja uskonasioiden kanssa.

Loukussa (islantilainen rikosdraamasarja – 2. tuotantokausi)

Islantilaisesta kylästä löytyy ruumis samoihin aikoihin, kun raju lumimyrsky eristää alueen muusta maailmasta.

Sydämen suunnitelma (ranskalainen romanttinen komediasarja)

Elsan parhaat ystävät palkkaavat salaa miesseuralaisen auttaakseen Elsaa pääsemään eksänsä yli. Suunnitelma toimii liiankin hyvin.

Jaa artikkeli: