PC, PS4 ja Xbox One: cyperpunk-toimintapeli Ghostrunner ilmestyi

Cyperpunk-toimintapeli Ghostrunner on julkaistu PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Nintendo Switch, PlayStation 5 ja Xboox Series saavat myöhemmin omat versionsa.

Ghostrunner tarjoaa ainutlaatuisen yksinpelikokemuksen: se sisältää nopeatempoisia ja hurjia taiteluita omaperäisessä peliympäristössä, joka on yhdistelmä perinteistä scifiä ja postapokalyptisia teemoja. Se kertoo tarinan kuolleesta maailmasta ja epätoivoista kamppailua käyvistä selviytyjistä.

Olet yksi parhaimmista koskaan luoduista miekkasotureista. Vihollisia on aina enemmän, mutta yksikään heistä ei pärjää sinulle taidossa. Niitä vastustajasi monokatanalla, väistä luoteja yli-inhimillisillä reflekseilläsi ja hyödynnä useita erikoistekniikoita raivataksesi tiesi voittoon.

Lataa peli PC:lle tarjoushintaan (*sponsoroitu linkki*) täältä.

Katso Ghostrunner-traileri alta:

Jaa artikkeli: