Liam Neeson -toimintaa tänään leffateattereissa: Honest Thief

Toimintaelokuva Honest Thief saapuu Suomen elokuvateattereihin tänään.

Liam Neeson on pankkiryöstäjä Tom Carter, taiturimainen rikollinen ja räjähde-ekspertti, joka on onnistunut välttymään kiinnijäämiseltä jo vuosien ajan. Kun hän tapaa elämänsä naisen, Tom päättää, että on tullut aika siirtyä kaidalle polulle. Hän aikoo antautua ja palauttaa varastamansa miljoonat, tavoitteenaan selvitä mahdollisimman lyhyellä tuomiolla ja aloittaa uusi elämä. Kaksi ryöstösaalista itselleen havittelevaa lainvalvojaa kääntää suunnitelman päälaelleen, ja Tom joutuu taistelemaan puhdistaakseen maineensa.

Mark Watersin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Neesonin lisäksi Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Anthony Ramos ja Robert Patrick.

Liam Neeson -leffat tarjouksessa (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso leffan traileri alla:

Jaa artikkeli: