Netflix lopettaa jo nyt uuden scifi-sarjansa Away – Hilary Swankin uutuus ei herättänyt tarpeeksi kiinnostusta

Netflix ei tilaa jatkoa uudelle scifi-sarjalleen Away, raportoi Deadline.

Hilary Swankin tähdittämä sarja starttasi syyskuun alussa.

Deadlinen mukaan Andrew Hinderakerin luoma sarja ei kerännyt tarpeeksi katsojia kustannuksiin nähden.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa sarjassa miehitetty avaruusalus lähetetään Marsiin. Kriittiseen tehtävään lähetetään ryhmä huippuastronautteja eri puolilta maailmaa – Yhdysvalloista, Venäjältä, Kiinasta, Intiasta ja Isosta-Britanniasta.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti, he viettävät kolme vuotta pois kotoa ja rakkaidensa luota. Astronauttien ihmissuhteet sekä Maassa että avaruudessa joutuvat koetukselle samalla, kun he taistelevat hengestään päämääränään ihmiskunnan tärkein tavoite. Koko maailma seuraa heitä.

Katso Away-suomitraileri alta:

Jaa artikkeli: