PlayStation 4 -peliuutuudet viikolla 43 / 2020 – mm. Asterix & Obelix XXL Romastered ja Transformers: Battlegrounds

PlayStation Store tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat PlayStation 4 -pelit.

20.10. HyperBrawl Tournament

Smash, brawl and score your way to victory in relentless, high-adrenaline PvP arena battles for 1-4 players. Master the HyperCurve, channel the HyperForce and create your legend to become the next protector of the Universe.

20.10. Amnesia: Rebirth

Amnesia: Rebirth, a new descent into darkness from the creators of the iconic Amnesia series. A harrowing journey through desolation and despair, exploring the limits of human resilience.

21.10. A Tale of Paper

Play as Line, a character made of paper, that can morph into different shapes to obtain new abilities. A Tale of Paper is a 3D Side Scroller with uncommon enemies and atmospheric and immersive environments. Face the dangers that surround you, in this world that is completely unknown to you. You will find iconic enemies like: the roombas! The scenarios will also be part of this dangerous world with elements such as water, which will create obstacles for Line. The fact that you can’t attack will make you face dangerous situations in a smarter way.

22.10. Ray’s the Dead

Experience the life, and afterlife of Ray LaMorte as you unlock the mystery behind his death in this heart-warming dark comedy action adventure!

22.10. Asterix & Obelix XXL Romastered

Asterix and Obelix make an XXL comeback in a Romastered version full of Romans!

22.10. Supraland

Sekoitus Portalia, Zeldaa ja Metroidia. Tutki maailmaa, löydä piilotettuja aarteita, ratkaise puzzleja, päihitä vihollisia ja löydä uusia kykyjä, jotka auttavat sinua pääsemään uusille alueille. Playtime 12-25h.

22.10. Macrotis: A Mother’s Journey

Help Mother Bilby, as she struggles underground to find her children, in this magical indie, 2.5D puzzle-platformer game. Macrotis: A Mother’s Journey is an unforgettable adventure for those who love being challenged.

22.10. Bless Unleashed

Bless Unleashed on upea moninpelattava toimintaroolipeli, joka sijoittuu avoimeen maailmaan. Se vie pelaajat eeppiselle matkalle eloisaan ja yhtenäiseen maailmaan, jossa heidän on kohdattava tämän villin maan hurjia, tappavia hirviöitä taistelussa – ja pysyteltävä hengissä.

23.10. Transformers: Battlegrounds

BUMBLEBEE ja Autobots on uusi komentaja – sinä. Kokoa joukkueesi ja valmistaudu taisteluun Decepticons vastaan… Yhdistäkää voimanne paikallisessa moninpelissä!

23.10. Grood

Tuhoa konevalloittajat tulella tässä nopeassa, haastavassa ja hevin täyttämässä räiskinnässä!

23.10. Supermarket Shriek

Liity kaksikkomme matkaan uniikissa ostoskärrykilpailussa, jossa sankarimme ohittavat epävakaita esteitä ja suorittavat haasteita monensorttisissa putiikeissa.

PlayStation 4 -pelit saat tilattua edullisesti (*sponsoroitu linkki*) täältä.

Jaa artikkeli: