Hausmyllyn uudella singlellä Movetronin Päivi Lepistö, Aikakoneen Sani ja Mira

Hausmylly on julkaissut uuden singlen Viimeiseen lauluun.

Kappaleen tehnyt Tuomas “Gary” Keskinen tiivistää kokonaisuutta seuraavasti:

”Kappale syntyi siitä ajatuksesta, että mitä Hausmylly, ja varsinkin Enzo on ollut ja kokenut tämän bändin pitkän historian aikana. Monia vuosia niin ylä- kuin alamäkiä ja paljon tehtyjä virheitä, paljon elettyä elämää. Niin paljon olisi voinut tehdä toisin, mutta artisti ylpeydellä kantaa myös sen mitä on saavuttanut.

Enzo on tosi hyväsydäminen ihminen. Hänellä on paljon elämässä lukkoja, jonka takia tulee myös monien silmissä väärin ymmärretyksi. Tämä biisi on tietyllä tavalla myös anteeksipyyntö niille ihmisille, joiden kanssa tiet on vieneet syystä tai toisesta lopulta erisuuntiin.”

Mukana ovat ysärimusiikin legendaariset äänet Päivi Lepistö, Sani ja Mira.

Kuuntele Viimeiseen lauluun Spotifyssa alla:

Jaa artikkeli: