Fox Suomi tänään: uusi scifi-sarja Next alkaa – saadaanko alati voimistuva tekoäly kuriin

Fox aloittaa tänään uuden scifi-sarjan Next.

Huippuälykäs mutta vainoharhainen entinen teknologiajohtaja Paul LeBlanc (John Slattery) liittyy erikoisagentti Shea Salazarin (Fernanda Andrade) kyberturvallisuutta tutkivaan tiimiin pysäyttääkseen kontrolloimattoman tekoälyn, joka pystyy jatkuvasti kehittämään itseään. Alati voimistuva superäly käyttää kaikkea tietoaan käännyttääkseen ihmisiä toisiaan vastaan ja varmistaakseen oman selviytymisensä. LeBlanc ja Salazar ovat ainoat, jotka pystyvät estämään maailmaa uhkaavan katastrofin.

Amerikkalaisen sarjan ensimmäinen tuotantokausi käsittää kymmenen jaksoa. Ensimmäisessä jaksossa FBI:n agentti Shea Salazar ryhtyy tutkimaan ystävänsä kuolemaa. Teknologiaguru Paul LeBlanc epäilee syylliseksi kehittynyttä tekoälyä.

Manny Coton kehittämää sarjaa tähdittävät lisäksi Michael Mosley, Gerardo Celasco ja Eve Harlow.

Sarja on katsottavissa myös Ruutu-suoratoistopalvelussa.

Katso Next-traileri alla:

Jaa artikkeli: