Netflix-uutuudet viikolla 42 / 2020 – lapsiperheille paljon uutta katsottavaa

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

13.10.

Oktonautit ja Iso valliriutta (animaatio)

Tässä musiikkispesiaalissa oktonauttien on keksittävä keino pitää korallia syövät nälkäiset meritähdet kurissa pelastaakseen uuden ystävänsä hauraan riuttakodin.

14.10.

BLACKPINK: Light Up the Sky (dokumentti)

Ennätyksiä rikkova korealainen tyttöbändi BLACKPINK kertoo tarinansa, ja tytöt valottavat unelmien ja kovan taistelun taivalta, joka johti bändin salamannopeaan nousuun.

15.10.

Hirviönmetsästäjän käsikirja (koko perheen elokuva)

Lapsenvahtien salaseuran värväämä lukiolainen saa vastaansa aavehirviön ja muut monsterit, jotka sieppaavat hänen vahtimansa pojan halloweenina.

Holmes & Watson (USA 2018, komedia)

Kuningatar saa salaperäisen tappouhkauksen, ja etsivä Sherlock Holmes ja apuri tri John Watson käyttävät hullunkurisia temppuja ratkaistakseen tapauksen. Will Ferrell ja John C. Reilly tähdittävät.

Kaikki Roonan puolesta (dokumentti)

Hydrokefaliasta kärsivän intialaislapsen valokuvat leviävät internetissä, ja hän saa mahdollisuuden elämää muuttavaan leikkaukseen. Dokumentti kertoo hänen matkastaan.

16.10.

Kotiunelmista totta (lifestyle-tv)

Studio McGeen Shea ja Syd McGee toteuttavat unelmia perheille, jotka etsivät täydellistä ja oman tyylinsä mukaista kotia.

Lasse-Maijan etsivätoimisto – Stella Nostra (ruotsalainen koko perheen elokuva)

Mafiaperheen arvokkaat jalokivet varastetaan, ja reippaat etsivälapset Lasse ja Maija joutuvat pian huomaamaan olevansa pääepäiltyjä.

Pentuakatemia (lastenohjelma – 2. tuotantokausi)

Karvaiset ystävämme lähtevät huikealle matkalle sarjassa, joka kertoo maailman söpöimpien ja uteliaimpien halipalleroiden ainutlaatuisesta koulusta.

Jaa artikkeli: