Suomen Netflix-uutuudet tällä viikolla

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

21.9.

Laulu Latashalle (dokumentti)

15-vuotiaan Latasha Harlinsin kuolema sytytti Los Angelesin kansannousun vuonna 1992. Dokumentissa perehdytään hänen elämäänsä ja unelmiinsa.

22.9.

Eighth Grade (USA 2018, komedia)

Sosiaalisesti eristäytynyt ja high schoolia pelkäävä ujo kasiluokkalainen tyttö yrittää selvitä optimismin avulla yläasteen viimeisestä viikosta. Elsie Fisher, Josh Hamilton ja Emily Robinson tähdittävät.

Kiss the Ground – Maaperä hiilivarastona (dokumentti)

Tiedemiehet ja julkkisaktivistit selvittävät, voiko maaperästä löytyä ratkaisu planeetan suojeluun ja taisteluun ilmastonmuutosta vastaan.

Mighty Express (animaatiosarja – 1. tuotantokausi)

Hyppää Mighty Expressin kyytiin! Ryhmä junia lapsiystävineen selvittää hankalia tilanteita raiteilla nokkeluudella ja yhteistyöllä!

Nekku-apinan verraton työkaluvy (animaatiosarja – uusi tuotantokausi)

Työkaluin varustautunut ja käsistään kätevä mekaanikkoapina Nekku ja hänen Korjauskoplansa auttavat ratkomaan Putpulan asukkaiden ongelmat.

Pelikirja (dokumentti)

Mestarivalmentajat kertovat pohdiskelevassa ja inspiroivassa dokumenttisarjassa, millä säännöillä he ovat menestyneet urheilussa ja elämässä.

23.9.

Enola Holmes (UK / USA 2020, mysteerielokuva)

Urhea teinityttö Enola Holmes etsii kadonnutta äitiään, päihittää etsivätaidoillaan jopa isoveljensä Sherlockin ja auttaa karkumatkalla olevaa lordia. Tähtinä Millie Bobby Brown, Sam Claflin, Henry Cavill ja Helena Bonham Carter. Katso traileri täällä.

25.9.

Country-Ish (tosi-tv)

Tosi-tv-sarjassa country-laulaja Coffey Anderson ja hänen vaimonsa, hiphop-tanssija Criscilla, tasapainoilevat perhe-elämän, uran ja uskonasioiden kanssa.

Rohwedder: Täydellinen rikos (dokumenttisarja)

Vuonna 1991 poliitikko Detlev Rohwedder kuoli keskellä Saksan jälleenyhdistymisen mullistuksia. Dokumenttisarjassa tutkitaan mysteeriksi jäänyttä kuolemaa.

Sneakerheads (amerikkalainen komediasarja – 1. tuotantokausi)

Ukkomies Devin on lenkkariaddikti, joka retkahtaa uudelleen, kun hänen kaverinsa Bobby puhuu hänet mukaan juoneensa, jonka avulla voisi hankkia eräät myyttiset lenkkarit.

The School Nurse Files (korealainen fantasiasarja – 1. tuotantokausi)

Lukion terveydenhoitaja suojelee koulun oppilaita varjoissa vaanivilta hirviöiltä, jotka vain hän voi nähdä. Apunaan hänellä on erikoinen kyky ja valomiekka.

Jaa artikkeli: