Netflix-uutuudet viikolla 8 – Ben Affleck ja Anne Hathaway tähdittävät alkuperäiselokuvaa The Last Thing He Wanted

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

17.2.

Ashley Garcian universumi laajenee (lasten komediasarja – 1. tuotantokausi)

15-vuotias tieteilijä Ashley Garcia tutkii nykyteinien mystistä elämää muutettuaan toiselle puolelle maata toteuttamaan haaveensa urasta robotiikka-alalla.

18.2.

Itkevän naisen kirous (USA 2019, kauhuelokuva)

Kansantarut osoittautuvat tosiksi, kun uhkaavia aikeita hautova synkkä henki alkaa vainota yksinhuoltajaäidin lapsia 70-luvun Los Angelesissa.

Mamma Mia! Here We Go Again (USA 2018, musikaali / komedia)

Sophie muistelee huolettoman äitinsä elämää, tanssahtelee uusia tuulia kohti ja avaa uuden Bella Donna -hotellin ovet kertarysäyksellä.

19.2.

Kokkishow (ruokaohjelma)

Käsikirjoittaja, ohjaaja ja gastronomi Jon Favreau sekä keittiömestari Roy Choi tutkailevat ruokaa maineikkaiden kokkien ja julkkisystäviensä seurassa.

20.2.

Spectros (brasilialainen fantasiasarja – 1. tuotantokausi)

Joukko teinejä on yliluonnollisella törmäyskurssilla kostonhimoisten henkien kanssa, jotka heräävät vuosisatojen levon jälkeen Liberdaden kaupunginosassa São Paulossa.

21.2.

Gentefied (komediasarja – 1. tuotantokausi)

Moralesin serkukset yrittävät pitää isoisänsä tacoravintolan pystyssä ja samalla tavoitella omia unelmiaan keskiluokkaistumisen mullistaessa heidän asuinaluettaan LA:ssa.

Glitch Techs: Häiriöteknikot hätiin (lasten animaatiosarja – 1. tuotantokausi)

Kahdella teinillä on työpaikka pelikaupassa, mutta se on pelkkä kulissi heidän varsinaiselle työlleen, jossa he jahtaavat peleistä oikeaan maailmaan karanneita hirviöitä.

Portti 7 (argentiinalainen rikossarja – 1. tuotantokausi)

Lujatahtoinen nainen päättää irrottaa argentiinalaisen jalkapalloseuran väkivaltarikollisuudesta ja korruptiosta, joka ympäröi sen kiihkeimpiä kannattajia.

The Last Thing He Wanted (USA 2020, trilleri)

Kovapintainen toimittaja on auttamassa sairasta isäänsä asekauppaneuvotteluissa Keski-Amerikassa ja sotkeutuu pahasti jahtaamaansa juttuun. Anne Hathaway, Ben Affleck ja Willem Dafoe tähdittävät.

Vauvan vuosi (dokumenttisarja)

Dokumenttisarjassa tutustutaan mullistavaan tieteeseen, joka raottaa vauvan ensimmäisen vuoden kehityksen saloja.

Yeh Ballet (intialainen draamaelokuva)

Erikoinen balettimestari löytää Mumbaista kaksi lahjakasta mutta köyhää teiniä, jotka joutuvat kohtaamaan ennakkoluuloja ja paheksuntaa tavoitellessaan tanssiunelmiaan.

23.2.

Crash Landing on You (korealainen romanttinen komediasarja – 1. tuotantokausi)

Varjoliitämässä ollut eteläkorealainen perijätär laskeutuu vahingossa Pohjois-Koreaan, jossa eräs upseeri päättää auttaa häntä piiloutumaan.

Netflix lisäsi juuri 22 elokuvaa, katso lista täällä.

Jaa artikkeli: