Nyt se sitten tapahtuu: Samsung lanseeraa pystysuoran television: The Sero

Samsung esittelee parhaillaan käynnissä olevassa CES 2020 -tapahtumassa täysin uudenlaisen televisiokategorian, joka on suunnattu etenkin käyttäjille, jotka haluavat nauttia mobiilisisällöistään suurelta ruudulta. Kun on aika katsella elokuvia, käyttäjä voi kääntää television vaaka-asentoon.

The Sero, joka tarkoittaa korean kielellä “pystysuoraa”, on käytettävissä sekä vaaka- että pystyasennoissa, aivan kuin älypuhelin tai tabletti. Viime vuoden Etelä-Koreaan rajoittuneen julkaisun jälkeen Samsung laajentaa vuonna 2020 The Sero -television saatavuutta useille markkinoille eri puolilla maailmaa – myös Pohjoismaihin.

Milleniaaleille ja Z-sukupolvelle suunnitellussa The Serossa on moderni muotoilu, joka erottuu missä tahansa tilassa. Se toimii luonnollisesti yhdessä käyttäjän mobiililaitteiden kanssa, ja esittää sisältöä sekä vaaka- että pystyasennoissa. Käyttäjät voivat näin nauttia monenlaisesta sisällöstä – kuten sosiaalisen median syötteistä, YouTubesta, Tiktokista ja omista pystyyn kuvatuista videoista – mobiililaitetta parhaiten vastaavassa näyttöasennossa. The Serossa on myös joukko erilaisia näyttöominaisuuksia silloin, kun sitä ei käytetä. Television ohjaus onnistuu tottakai langattomasti mobiililaitteelta.

CES:in Best of Innovation -palkinnon voittajana The Sero yhdistää Samsungin viimeisimmän näyttöosaamisen ja avaa uudenlaisen tavan lähestyä kodin viihdeteknologiaa. Lopputulos vastaa alati kasvavan mobiilikeskeisen yleisön tarpeisiin ja kulutustapoihin.

Samsungin The Sero -television suositushinnasta ja saatavuudesta ilmoitetaan myöhemmin.

Alla television molemmat asennot:

Samsung

Jaa artikkeli: