Netflix Suomi -uutuudet vuoden 2020 ensimmäisellä viikolla – paljon uutta luvassa

Netflix tarjoaa tulevalla viikolla paljon uusia sarjoja sekä uudet tuotantokaudet sarjoista Sorjonen, American Horror Story, Blacklist,Viikingit ja Arrow.

30.12.

The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (animesarja – 1. tuotantokausi)

Kusuo ja hänen ystävikseen julistautuneet palaavat yliluonnollisten sotkujen pariin. Aivan kuin Kusuolla ei olisi jo tarpeeksi ongelmia, ja nyt niitä satelee vielä lisää.

31.12.

Sorjonen (rikossarja – toinen tuotantokausi)

Lahjakas rikostutkija siirtyy pikkukaupungin poliisin palvelukseen saadakseen enemmän aikaa perheelleen. Hän joutuu kuitenkin keskelle murhatapausten verkkoa.

American Horror Story (kauhusarja – 8. tuotantokausi)

Yliluonnollisten voimien aiheuttamia pelkoja ja jokapäiväisiä kauhuja käsittelevä Emmy-palkittu draama tutkailee ihmiskunnan kykyä pahuuteen.

ARASHI’s Diary -Voyage- (dokumentti)

Supersuosittu japanilainen poikabändi Arashi on viihdyttänyt faneja jo 20 vuotta. Tule tutustumaan sen lahjakkaiden jäsenten elämään ja uusiin kuvioihin!

Arrow (supersankarisarja – 7. tuotantokausi)

DC Comicsin Vihreään Nuoleen perustuvassa tarinassa rikkaasta playboysta tulee supersankari, joka pelastaa kaupungin rikollisilta jousen ja nuolien avulla.

Beirut (toimintatrilleri)

Amerikkalainen vakooja kidnapataan sisällissodan runtelemassa Beirutissa, ja entisen diplomaatin on palattava neuvottelemaan vankienvaihdosta.

Breaking In (trilleri)

Äiti kääntää tilanteen edukseen taistellessaan ryöstäjäjoukkoa vastaan, joka vangitsee hänen lapsensa bunkkerimaisen talon sisään.

Ghost Stories (intialainen kauhuelokuva)

Emmy-palkitun Lust Storiesin ohjaajien (Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee ja Karan Johar) uusi yhteistyö sisältää neljä trilleriä.

Hostiles (western-elokuva)

Pitkän cheyennejä vastaan käymänsä taistelun jälkeen USA:n armeijan kapteeni määrätään saattelemaan heimon vaikutusvaltaisin päällikkö turvallisesti mailleen Montanaan. Christian Bale ja Rosamund Pike tähdittävät.

Moonlight (draama)

Ylistetyssä kasvudraamassa nuori mies, joka varttuu köyhänä, mustana ja homona Miamin kovilla kulmilla etsii paikkaansa maailmassa. Trevante Rhodes ja André Holland tähdittävät.

Naapuri (espanjalainen komediasarja – 1. tuotantokausi)

Itsekeskeisen Javierin elämä menee sekaisin, kun hänestä tulee yllättäen supersankari – ja hänen ex-tyttöystävänsä saa tehtäväkseen selvittää sankarin henkilöllisyyden.

Outoilijat (animaatiosarja – uusi tuotantokausi)

Pikkukaupungin seitsemän värikästä karvakaverusta tykkäävät leikkiä, seikkailla ja keksiä kaikenlaisia nokkelia metkuja.

Pokémon-elokuva: Voimalla jokaisen (anime-elokuva)

Ash ja Pikachu matkaavat Tuulifestivaalille Fula Cityyn, jota pian uhkaa katastrofi, ja he joutuvat turvautumaan kaikenkirjavaan apurijoukkoon tilanteen pelastamiseksi.

Power Rangers Beast Morphers (lastensarja)

Salaisten agenttien tuunatut teiniversiot estävät armotonta tietokonevirusta ja sen kätyreitä vohkimasta loputonta puhtaan energian lähdettä, jonka avulla heidät luotiin.

Tarkastaja Gadget (animaatiosarja – uusi tuotantokausi)

Tarkastaja Gadget on palannut, ja hänen pitää kohdata vanha vihollisensa tri Claw, joka on käynnistänyt uudelleen maailmanlaajuisen rikosjärjestönsä MADin.

Viikingit (draamasarja – uusi tuotantokausi)

Rankan draaman viikinkisankari Ragnar Lothbrok pyrkii laajentamaan maanmiestensä elintilaa ja haastaa kelvottoman johtajan, jolta puuttuu Ragnarin kaltainen kunnianhimo.

1.1.2020

Messiah (trillerisarja – ensimmäinen tuotantokausi)

CIA:n tutkija perehtyy karismaattiseen mieheen, joka synnyttää hengellisen liikkeen ja aiheuttaa poliittista kuohuntaa. Kuka mies oikein on, ja mitä hän tahtoo? Michelle Monaghan tähdittää.

Spinning Out (draamasarja – ensimmäinen tuotantokausi)

Taitoluistelun olympiatoivon unelma voitosta alkaa muuttua todeksi, mutta samalla hänen on pidettävä kunnossa niin perhe- kuin rakkausasiat sekä mielenterveytensä. Kaya Scodelario tähdittää. Katso traileri täällä.

The Circle (reality-sarja)

Sarja on sekä kilpailu että sosiaalinen koe, jossa yhdistyvät status ja strategia. Osallistujat hankkivat ystäviä, flirttailevat ja huijaavat voittaakseen 100 000 $.

2.1.2020

Metsärosvot (saippuasarja)

Karismaattinen maantierosvo Jan de Lichte johtaa köyhien ja sorrettujen kapinaa korruptoitunutta aristokratiaa vastaan 1700-luvun Belgiassa.

Pikakuva: Seksi (dokumenttisarja)

Viihdyttävä ja valaiseva sarja kertoo kaiken seksuaalisuudesta viehätysvoiman biologiasta lähtien aina raskaudenehkäisyn historiaan saakka.

3.1.2020

Anna, a lopussa (draamasarja – uusi tuotantokausi)

Reipas ja tunteikas orpotyttö löytää yllättäen kodin vanhanpiian ja tämän lempeän poikamiesveljen luota. Sarja perustuu romaaniin Annan nuoruusvuodet.

Kaikki maailman pisamat (meksikolainen nuortenelokuva)

13-vuotiasta José Miguelia ei voisi vähempää kiinnostaa jalkapallon MM-kisahuuma 1994 – kunnes hän tajuaa, että vain futiksella hän voi valloittaa ihastuksensa sydämen.

The Blacklist (rikossarja – uusi tuotantokausi)

Nerokas karkuri tarjoaa FBI:lle apuaan pahisjahdissa, mutta vain sillä ehdolla, että saa kumppanikseen aloittelevan profiloijan Elizabeth Keenin.

4.1.2020

Dracula (kauhu-minisarja)

Kreivi Draculan legenda saa lisää syvyyttä uusissa tarinoissa, jotka sekä mässäilevät vampyyrin veriteoilla että paljastavat myös hänen haavoittuvuutensa. Katso traileri täällä.

Tööt! Tööt! Kari Kaara (animaatiosarja)

Tööt, tööt! Turvavyöt kiinni! Lähde mukaan hauskaan seikkailuun suloisen Kari Kaaran kanssa, kun pikku autolapsi matkaa pitkin Puskurilan kiemuraisia teitä!

Jaa artikkeli: