Viaplay Suomi lisäsi 29 leffaa – monipuolisesti aikuisempaan makuun ja lapsiperheille

Viaplay on lisännyt valikoimaansa 29 elokuvaa.

Alla listattuna uutuuselokuvat sekä lapsiperheille että aikuisempaan makuun!

PERHE-ELOKUVAT:

Trolls (USA 2016, animaatio)

Poppy on maailman onnellisin trolli. Risu on täysi vastakohta. Heidän täytyy lähteä yhteiseen seikkailuun pelastaakseen vangitut ystävänsä.

The Boss Baby (USA 2017, animaatio)

Seitsenvuotias Tim huomaa yhtäkkiä vanhempiensa rakkauden vähenevän jyrkästi, kun uusi pikkuveli saapuu – puku yllä ja salkkuineen – ja tekee selväksi, että hän on pomo.

Sing (USA 2016, animaatio)

Musiikintäyteinen animaatioelokuva kertoo siitä, miten jokainen meistä voi löytää sisältään tähden.

Madagascarin pingviinit (USA 2014, animaatio)

Ne ovat söpöjä, halattavia… ja täällä taas! Madagascarin tekijöiden ratkiriemukas elokuva osoittaa, että globaali vakoilu on lintujen hommaa!

Herra Peabody & Sherman (USA 2014, animaatio)

Herra Peabody on keksijä, tiedemies ja nero – ja sattumalta myös koira. Hän lähtee poikansa Shermanin kanssa uskomattomalle aikamatkalle historiaan. Yhtäkkiä heillä on pelastettavanaan koko tulevaisuus!

Underdog: Alakynsi (USA 2007, perhe-elokuva)

Vartiokoira altistuu laboratoriossa aineelle, joka antaa sille supervoimat. Koira suojelee voimillaan uutta perhettään ja kotikaupunkinsa asukkaita pahalta Simon Barsinisteriltä.

Vihdoin kotona (USA 2015, animaatio)

Maapallon on ottanut haltuunsa yltiömäisen itsevarma mutta sympaattinen Böö-kansa, joka etsii uutta planeettaa kodikseen.

Itse ilkimys (USA 2010, animaatio)

Rikollisnero käyttää kolmea orpotyttöä suuren suunnitelmansa pelinappuloina, mutta hän saa huomata, että tyttöjen rakkaus tekee hänestä paremman ihmisen.

Itse ilkimys 2 (USA 2013, animaatio)

Kakkososassa entinen ilkimys Gru värvätään roistojen vastaiseen liigaan taistelemaan uutta superroistoa vastaan. Mukana ovat tietysti Grun keltaiset kätyrit ja suloiset tyttäret.

Itse Ilkimys 3 (USA 2017, animaatio)

Kun Gru epäonnistuu pahan Balthazar Brattin nappaamisessa, hänet erotetaan Anti-Konna-liigasta. Mutta kun Grun kaksoisveli ilmaantuu, entinen superpahis saa jälleen kokea, miten hyvältä tuntuukaan olla ilkeä.

Kung Fu Panda (USA 2008, animaatio)

Po on nuudeleita maiskutteleva unelmoija, jonka täytyy hyväksyä itsensä vikoineen kaikkineen, jos hän mielii kehittyä legendaariseksi lohikäärmetaistelijaksi.

Kung Fu Panda 3 (USA 2016, animaatio)

Kun Po löytää hauskanpitoa rakastavien, kömpelöiden pandojen asuttaman salaisen kylän, hänen on harjoitettava pandoja voittamaan yliluonnollinen konna Kai, joka uhkaa tuhota kungfun.

Ruudullinen ninja (Tanska 2018, animaatio)

Aske saa ruudullisen ninjanuken tuliaisena Thaimaasta. Pian hän huomaa, että nukke on elossa ja vaarallinen – ja kostonhimoinen. Elokuva ei sovi perheen pienimmille.

Blank Cheque – Pikku pohatta (USA 1994, perhe-elokuva)

Kun 11-vuotias Preston Waters törmää pyöräillessään pakomatkalla olevaan roistoon, saa Preston haltuunsa blanco-shekin. Preston ei voi vastustaa kiusausta ja kirjoittaa shekin miljoonalle dollarille.

AIKUISILLE:

Fighting with My Family (USA 2019, draama / komedia)

Tiiviisti yhtä pitävään, painia harrastavaan brittiperheeseen syntynyt Paige ja hänen veljensä Zak ovat hurmiossa saadessaan ainutlaatuisen mahdollisuuden karsia WWE-sarjaan. Dwayne Johnson ja Lena Headey tähdittävät.

Ben is Back (USA 2018, draama)

Ben palaa yllättäen kotiin jouluaattoaamuna. Vaikka hänen äitinsä Holly on helpottunut ja riemuissaan, tietää hän Benillä olevan ongelmia, jotka vaikuttavat koko perheeseen. Julia Roberts tähdittää.

Dragged Across Concrete (Kanada / USA 2018, rikos / jännitys)

Poliisipari hyllytetään, kun media saa käsiinsä videon, jolla miehet kohtelevat pidätettävää kovakouraisesti. Kun rahat ja vaihtoehdot ovat vähissä, katkerat poliisit heittäytyvät alamaailman pariin. Vince Vaughn tähdittää.

Labyrintti – Tappava lääke (USA 2018, scifi / toiminta)

Trilogian viimeisessä osassa Thomas ja hänen ystävänsä yrittävät viimein löytää tien ulos. Vaarallinen tehtävä voi johdattaa heidät pitkään etsityn vastauksen luo. Mitä piileksii viimeisen labyrintin takana?

A Dog’s Way Home (USA 2019, draama)

Bella on koira, joka joutuu eroon rakkaasta omistajastaan. Hän lähtee valtavan pitkälle matkalle läpi Coloradon luonnon löytääkseen tiensä takaisin kotiin.

Yoga Hosers (USA 2016, komedia / toiminta)

Bestikset Colleen Collette ja Colleen McKenzie rakastavat älypuhelimiaan ja vihaavat työtään. Muinainen pahuus nousee maankuoren alta ja uhkaa tyttöjen osallistumista vuoden odotetuimpiin bileisiin. Kevin Smithin ohjaamaa elokuvaa tähdittää Lily-Rose Depp

Then Came You (USA 2018, komedia)

Tarina kuolemansairaasta teinistä Skyesta ja luulosairaasta Calvinista. Calvin auttaa Skyeta toteuttamaan omintakeisia haaveitaan asioista, joita hän haluaa tehdä vielä ennen kuolemaansa. Maisie Williams ja Nina Dobrev tähdittävät.

Ego (Ruotsi 2013, draama / komedia)

25-vuotiaalle Sebastianin elämässä kaikki pyörii ulkonäön ympärillä. Kun ulkoisesti hänellä tuntuu menevän parhaiten, joutuu hän yllättäen auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena hän menettää näkönsä.

The Maiden Heist (USA 2009, komedia / rikos)

Roger, Charles ja George ovat kolme ikääntyvää vartijaa hienossa taidemuseossa. Kun uusi kuraattori haluaa myydä kolme heidän lempitöistään, alkavat he suunnitella taidevarkautta. Morgan Freeman, William H. Macy ja Christopher Walken tähdittävät.

Häiden jälkeen (Tanska 2006, draama)

Jakob Petersen on omistanut elämänsä Intian katulasten auttamiselle. Kun lastenkoti uhataan sulkea rahasyistä, tanskalainen liikemies Jørgen on valmis lahjoittamaan lastenkodille suuren summan rahaa. Susanne Bierin ohjaamaa elokuvaa tähdittää Mads Mikkelsen.

Oli aikakin (UK 2013, draama / romantiikka)

Romanttinen draamakomedia Timistä, joka saa tietää pystyvänsä matkustamaan ajassa. Tim päättää hankkia kykynsä avulla tyttöystävän. Rooleissa Domhnall Gleeson, Rachel McAdams ja Bill Nighy.

The Hurt Locker (USA 2008, draama / jännitys)

The Hurt Locker kertoo amerikkalaisesta pomminpurkuyksiköstä, jolla on yksi maailman vaarallisimmista töistä. Yksikön uusi komentaja on rämäpäinen humanistikyynikko William James. Jeremy Renner tähdittää.

Rakkautta vain (UK 2003, draama / romantiikka)

Poikaystävistä & tyttöystävistä, aviomiehistä & aviovaimoista, isistä & pojista sekä rokkitähdistä & managereista syntyy Rakkautta vain -tarina.

The Astronaut Farmer (scifi, 2006)

Hän on aina halunnut astronautiksi. Nyt hän päättää toteuttaa unelmansa itse! Charles Farmer on melkein valmiina lähtöön. Hän on ollut vararikon partaalla ja uhmannut kaikkia varoituksia. Hän on hankkinut jopa räjähdysherkkää raketin… Bruce Dern ja Virginia Madsen tähdittävät.

Notting Hill (UK 1999, komedia / romantiikka)

Kuuluisa amerikkalainen elokuvatähti pistäytyy sattumalta Lontoon Notting Hillissä kirjakauppaan, jota pitää komea poikamies. Parin välille syttyy romanssi, jota kuuluisuus hankaloittaa.

Jaa artikkeli: