HBO Nordic aloitti uuden alkuperäissarjan Foodie Love

HBO Nordic aloittaa tänään uuden HBO Europe -alkuperäissarjan Foodie Love.

Espanjalaisen draamasarjan ensimmäinen tuotantokausi käsittää kahdeksan jaksoa ja ne ovat kaikki heti katsottavissa.

Pariskuntia hyvän ruoan ystävistä yhteen tuova mobiilisovellus yhdistää Foodie Loven päähenkilöt: kaksi kolmekymppistä, jotka lähtevät matkaan tutustuakseen toisiinsa muiden epäilyksistä huolimatta. Useiden treffien aikana heidän on selvitettävä, riittääkö heidän yhteinen omistautumisensa japanilaiseen yuzuun tai jaettu inho ruokahifistelyn teeskentelyä kohtaan kestävän rakkaustarinan perustaksi. Sarja vie kulinaariselle matkalle ympäri maailmaa, aina Italian jäätelöistä Japanin katuruokien äärelle.

Sarjan pääosia esittävät Laia Costa ja Guillermo Pfening.

Katso HBO Nordicin jouluviikon uutuudet täällä.

Katso Foodie Love -traileri alla:

Jaa artikkeli: