Xbox One -peliuutuudet jouluviikolla

Xbox One -peliuutuudet viikolla 52:

24.12. Oniken

Ninjapalkkasoturi Zaku on ihmiskunnan viimeinen toivo maailmanlopun jälkeisessä maailmassa, jota hallitsee synkkä yritys. Vaativien 8-bittisten toiminta-/tasohyppelypelien innoittama Oniken asettaa ketteryytesi ja miekankäsittelytaitosi vastakkain erilaisten vihollisten, ansojen ja haastavien päävihollisten kanssa.

24.12. Demon Pit

Nouse, demoninmetsästäjä. Aika on koittanut. Vuodet, jotka vietit teurastamalla demonien sukua kuolevaisten maailmassa ei sieluasi juuri puhdistanut. Syntisi on paljastettu ja sinut on tuomittu. Sinut on kirottu iäisyydeksi. Kuoppa odottaa!

24.12. XenoRaptor

XenoRaptor on nopeatempoinen kahden sauvan ammuntapeli, jossa aseistautuneet avaruuslohikäärmeet taistelevat tähtienvälistä armadaa vastaan. Kerää voittamiltasi vihollisilta osia ultimaattisen aseen rakentamiseen. Väistöteleportit, puolustusmiinat, raidetykit, vetosäteet ja mielenhallinta tekevät XenoRaptorista toiminnantäyteisen luotimyrskypelin, jossa taktisia mahdollisuuksia on rajattomasti.

24.12. Demons with Shotguns

Äärimmäinen, sohvalta pelattava räiskintäpeli, jossa jopa neljä pelaajaa tuhoavat toisiaan epäpyhällä tavalla käyttäen tehokkaita tykkejä ja luoteja torjuvaa kilpeä. Pelaajat voivat kerätä sieluja yhdeksässä paikallisessa moninpelitilassa (mukana myös ns. aaltotila 1–2 pelaajalle) neljässä maailmassa ja 40 areenalla. Tämä on demonista paikallista moninpelitoimintaa verisimmästä päästä!

24.12. Tamashii

Tamashii on saanut inspiraationsa 80- ja 90-luvun vähemmän tunnetuista japanilaisista peleistä. Se on ainutlaatuinen tasohyppely-pulmapeli, joka sijoittuu iskevän kauhun ja järkyttävien näkyjen vääristyneeseen maailmaan.

24.12. Odallus: The Dark Call

Vanhat jumalat ovat jättäneet tämän maan taakseen… Odallus on tutkinta-/toimintapeli, joka on luotu rakkaudesta 8-bittisiin klassikoihin. Pelaajien ohjailtavana on taisteluun väsynyt soturi Haggis, jonka on vielä kerran tartuttava miekkaansa ja pelastettava poikansa pimeydeltä.

24.12. Straimium Immortaly

Tässä rogueliteä, ammuskelua, tasohyppelyä ja luolakomppausta yhdistelevässä erikoisessa ja värikkäässä pelissä piisaa pomoja ja petoja. Straimium Immortalyssa olet yksinäinen soturi, joka uhmaa queenien keisarinnaa rakettirepun, asearsenaalin ja lisätehojen voimalla. Ketteryys, tarkkuus ja runsaat saaliit ovat ainoa keino selvitä Cubicuksessa.

25.12. Natsuki Chronicles

“Shoot ’em up” evolve to a new level… Dramatic side-scrolling shoot ’em up!

27.12. Clocker

The world has been swallowed into the grey void of time and space. The only key to the winding puzzle – a time-controling pocket-watch – lies in the hands of a clockmaker Father. Powerful and otherwordly, the watch creates a mysterious barrier between the Father and his estranged Daughter. Will they ultimately find each other, or both dissolve into the grey?

Jaa artikkeli: