Star Wars: The Rise of Skywalker saapuu Suomen elokuvateattereihin tänään

Star Wars: The Rise of Skywalker saapuu valkokankaille tänään.

Tarinan käynnistyessä edellisen episodin (Star Wars: The Last Jedi) tapahtumista on kulunut vuoden verran. Kapinallisten rippeistä koostuva Vastarinta käy vielä kerran taistoon Ensimmäistä ritarikuntaa vastaan.

Sarjan päätösosassa rooleihinsa palaavat mm. Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Fin), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (General Hux), Kelly Marie Tran (Rose Tico), Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Mark Hamill (Luke Skywalker) sekä suomalainen Joonas Suotamo Chewbaccana. Myös Carrie Fisher (Leia) on saatu mukaan elokuvaan arkistomateriaalin avulla.

Katso Star Wars: The Rise of Skywalker -suomitraileri alla:

Jaa artikkeli: