Smallville-sarjan Clark Kent palasi – Tom Welling teki cameon Arrowverse-crossover-tarinassa Crisis on Infinite Earths

Arrowverse -maailman tämän vuoden crossover-tarina Crisis on Infinite Earths on parhaillaan menossa Yhdysvalloissa.

The CW -kanavan usean supersankarisarjojen jaksoissa esitettävä tarina on ollut suoranaista ilotulitusta. Animaatio-Lepakkomiehelle äänensä antanut Kevin Conroy nähtiin ensimmäistä kertaa Batmanin roolissa kameran edessä, Superman Returns -elokuvan Brandon Routh palasi Teräsmiehen rooliinsa ja jopa Lucifer nähtiin.

Yhden odotetuimmista cameo-piipahduksista teki Smallville-sarjan Clark Kent eli näyttelijä Tom Welling. Näyttäytyminen toimi samalla eräänlaisena täydennyksenä ja jäähyväisinä Smallville-sarjalle. Perheelliseksi tullut Clark Kent on luopunut voimistaan, häntä ei siis edelleenkään nähty Supermanin asussa.

Kohtauksessa Lex Luthoria esittää Supergirl -sarjan Jon Cryer, joka muistetaan myös Miehen puolikkaista.

Katso video kohtauksesta alla:

Jaa artikkeli: