Shenmue III vihdoin julki – tältä se näyttää

Shenmue III on vihdoin julkaistu – vuosikausien tuotantohelvetin läpikäynyt nimike on nyt saatavissa PlayStation 4:lle ja PC:lle.

Alkuperäinen Shenmue ilmestyi Sega Dreamcast -pelikonsolille 1999 ja kaksi vuotta myöhemmin se sai jatko-osan.

Pelaa Ryo Hazukina, 18-vuotiaana japanilaisena taistelulajien harrastajana, joka on vannonut kostavansa isänsä kuoleman. Tässä eeppisen Shenmue-sarjan kolmannessa osassa Ryo yrittää selvittää Phoenix Mirrorin mysteeriä. Se on hänen isänsä tappajan tavoittelema artefakti. Matka vie hänet mukaansatempaavalle Kiinan maaseudulle, joka on toimintaa täynnä ja kauniiden maisemien ympäröimä. Ryon seikkailu johtaa hänet kaupunkeihin ja vuoristokyliin, missä hän voi jatkaa koulutustaan, kokeilla uhkapelejä, pelata pelihalleissa ja tehdä osa-aikatöitä samalla, kun hän etsii totuutta Phoenix Mirrorin takaa.

IGN esittelee pelin 22 ensimmäistä minuuttia:

Jaa artikkeli: