Suomen Pelimuseo järjestää huomenna Pelejä Tampereelta -tapahtuman

Tampereella Museokeskus Vapriikissa toimiva Suomen Pelimuseo järjestää lauantaina 12. lokakuuta erikoistapahtuman Pelejä Tampereelta.

Tampere on yksi Suomen vanhimmista ja aktiivisimmista pelialakeskuksista. Vaikka peliala on noussut näkyvästi otsikoihin vasta viime aikoina, niin Tampereella on tehty tietokone-, konsoli- ja mobiilipelejä jo 1980-luvulta saakka.

Suomen Pelimuseon Pelejä Tampereelta -tapahtumassa museoon saapuu ryhmä sekä pelialan tulokkaita että asemansa sementoineita veteraaneja, jotka kaikki tekevät… pelejä Tampereella!

Pelitalot sekä esittelevät että peluuttavat Pirkanmaan ytimessä syntyneitä luomuksiaan. Tapahtuman vierailijat voivat vapaasti keskustella pelintekijöiden kanssa ja kokeilla miten erilaisia teoksia yhdessä ja samassa kaupungissa saattaakaan syntyä.

Tapahtuma alkaa lauantaina kello 12.00 ja jatkuu kello 17.00 saakka. Kello 14 alkaen Pelimuseon Areena-tilassa haastatellaan paikallisia pelikehittäjiä ja mietiskellään pelialan koukeroita, haasteita, iloja ja tamperelaisuuden ydintä.

Tapahtumassa ovat mukana:

10 Tons
Catland
Colossal Order
Dreamloop
Iceflake
Random Potion

Tapahtumaa vetää ja haastattelut suorittaa pelitoimittaja, Suomen Pelimuseon perustajajäsen Jukka O. Kauppinen.

Jaa artikkeli: