Netflix Suomi -uutuudet viikolla 37 – mm. uusi scifi-sarja The I-Land ja kauhusarja Marianne

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla mm. Bill Burrin stand up -spesiaalin, uuden scifi-sarjan The I-Land ja uuden kauhusarjan Marianne.

Alla viikon Netflix-alkuperäisuutuudet:

9.9.

Our Godfather: Tommaso Buscettan tarina (dokumentti)

Vuonna 1986 Tommaso Buscettasta tuli ensimmäinen korkean tason mafiapomo, joka on todistanut mafiaa vastaan. Se maksoi hänelle ja hänen perheelleen kaiken.

10.9.

Bill Burr: Paper Tiger (standup)

Lontoossa kuvatussa stand up -spesiaalissaan Bill Burr latelee mielipiteitään mm. mielensäpahoittajista, miesten feminismistä, kulttuurin omimisesta ja robottiseksistä.

Evelynin jäljet (dokumentti)

Veljensä itsemurhasta toipuva ohjaaja sisaruksineen vaeltaa halki Britannian. Koskettava ja visuaalisesti häikäisevä tarina on matka kohti parantumista.

Terrace House: Tokyo 2019-2020 (reality-sarja)

Kuusi ventovierasta muuttaa yhteen Tokiossa ja etsii rakkautta saman katon alla asuen. Käsikirjoitusta ei ole, joten jatko on täysin heistä kiinni.

12.9.

Black Lagoon (animesarja)

Menestyneen japanilaisen liikemiehen luullaan kuolleen hänen jouduttuaan merirosvojen vangiksi, mutta hän onkin liittynyt sieppaajiensa rikollisjoukkioon.

Pikakuva: Mielen salat (dokumenttisarja)

Oletko koskaan miettinyt, mitä pääsi sisällä tapahtuu? Valaiseva sarja kertoo, miten aivot toimivat esimerkiksi uneksimisen ja ahdistuskohtausten aikana.

The I-Land (scifi-sarja)

Toisilleen tuntemattomien ihmisten joukko menettää kaikki muistonsa. Sitten he joutuvat selviytymään karuissa olosuhteissa saarella, joka pitää heitä otteessaan.

13.9.

Epäuskottava (minisarja)

Tositapahtumien inspiroimassa sarjassa nuorta naista syytetään raiskauksesta valehtelemisesta. Kaksi naispoliisia ryhtyy tutkimaan pelottavan samantyyppisiä tapauksia.

Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea (dokumentti)

Chelsea Handler tutkii dokumentissaan valkoisten etuoikeutetun aseman vaikutusta amerikkalaiseen kulttuuriin – sekä hänen omaan elämäänsä ja uraansa.

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato (anime)

Ikoma ja Iron Fortress jatkavat taisteluaan Unatossa ja hankkivat liittolaisia vallatakseen alueen takaisin kabane-laumalta.

Marianne (ranskalainen kauhusarja)

Kotikaupunkiinsa takaisin houkuteltu kuuluisa kauhukirjailija joutuu huomaamaan, että hänen uniaan vainonnut paha henki on ryhtynyt riehumaan oikeassa maailmassa.

Monarca (meksikolainen draamasarja)

Ana María palaa Meksikoon 20 vuoden jälkeen ottaakseen sukunsa korruption ja salaisuuksien heikentämän tequila-imperiumin johtoonsa.

Pitkä tyttö (nuortensarja)

185-senttinen lukiolaistyttö Jodi päättää ryhdistäytyä ja voittaa epävarmuutensa, mutta joutuukin koulussaan keskelle kolmiodraamaa.

15.9.

Los Tigres del Norte Folsomin vankilassa (musiikkidokumentti)

Rakastettu norteño-yhtye Los Tigres del Norte esiintyy Folsomin vangeille täsmälleen 50 vuotta Johnny Cashin ikonisen konsertin jälkeen.

Netflix lisäsi hiljattain 28 elokuvaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: