Martti Suosalo tähdittää tänään ilmestyvää suomipeliä Control – katso video rallienglannista ja kiroilusta

Mm. Max Paynesta, Alan Wakesta ja Quantum Breakista tutun suomalaisen Remedy Entertainmentin kehittämä uusi toimintaseikkailu Control ilmestyy tänään.

Peli on saatavilla PC:lle Epic Games Storen kautta sekä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kun New Yorkissa sijaitseva huippusalainen valvontayksikkö joutuu outojen voimien valtaan, saa pelaajan ohjastama Jesse Faden tärkeän operaation johdettavakseen. On aika palauttaa yksikkö ihmisten hallintaan. Jessen ainutlaatuinen aseistus ja supervoimat tulevat tarpeeseen, sillä viholliset eivät ole perinteisiä ihmisten maailmasta olevia vastustajia. Oudon luonnonlakeja uhmaavan talon sisuksista paljastuu monia mysteereitä ja tarinanpalasia, jotka nivoutuvat kiehtovaksi pelikokonaisuudeksi täynnä yllätyksiä. Control onkin yhtäältä Jessen oma henkilökohtainen tarina kuin sen sivuhahmojen täplittämä toimintaseikkailu. Mielenkiintoisen pääjuonen lisäksi mukana on runsaasti sivutehtäviä sekä erilaisia salaisuuksia löydettäväksi.

Suomalaisittain mielenkiintoinen on legendaarisen Martti Suosalon näyttäytyminen. Musiikkia pelissä kuullaan Poets of the Fallilta ja Petri Alangolta.

Alla 18 minuuttia Controlia rajusti suomeksi kiroilevan Martti Suosalon kera:

Jaa artikkeli: