Taittuva kännykkä Samsung Galaxy Fold pian Suomessa – hinta ja yksityiskohdat julki

Samsung tuo ensimmäisenä taittuvanäyttöiset älypuhelimet Suomen markkinoille. 7,3 tuuman Infinity Flex -näytöllä ja Galaxy-tuoteperheen huippuominaisuuksilla varustetun Samsung Galaxy Foldin myynti alkaa toukokuun alussa.

Galaxy Foldin ennakkomyynti alkaa Telian, Elisan ja DNA:n kanssa 26. huhtikuuta, jolloin suomalaiset voivat tehdä varauksen saadakseen laitteen ensimmäisten joukossa koko maailmassa.

Taittuvanäyttöinen uutuus on yksi vuoden puhutuimmista älypuhelintapauksista, ja sen toimitukset alkavat 3. toukokuuta Samsung.comista, Telialta, Elisalta ja DNA:lta tilanneille.

Galaxy Foldin voi myös kokea toukokuun alusta alkaen valikoiduissa operaattoreiden myymälöissä sekä Samsung Shop-In-Shopissa Tammiston Gigantissa.

Galaxy Fold edustaa täysin uutta älypuhelinluokkaa, jossa 7,3 tuuman Infinity Flex Display -näyttö taittuu kompaktiksi, etunäytöllä varustetuksi puhelimeksi.

– Olemme ylpeitä voidessamme olla ensimmäisiä markkina-alueita, jossa asiakkaamme pääsevät käsiksi tähän uuteen ja innovatiivisen älypuhelinluokkaan. Galaxy Fold on täysin ainutlaatuinen tuote, joka on yli kymmenvuotisen kehitystyön tulos ja samalla Samsungin innovaatiokyvyn ilmentymä. Galaxy Foldin perustan muodostavat huippuominaisuudet, joita asiakkaamme arvostavat ja odottavat tuotteiltamme. Odotamme innolla, miten kuluttajat päätyvät hyödyntämään taittuvanäyttöisten puhelimien tarjoamia uusia käyttömahdollisuuksia, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Fold tuo mukanaan täysin uudenlaisia ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat muun muassa helposti navigoida kolmen avoimen sovelluksen välillä samanaikaisesti. Siirtyminen Galaxy Foldin kansinäytön ja suuren päänäytön välillä on sujuvaa. Siinä on muotoonsa suunnittelu käyttöliittymä, joka on optimoitu tiiviissä yhteistyössä Googlen Android-käyttöjärjestelmän kanssa.

Galaxy Fold on vuosien kehitystyön tulos. Sen vallankumoukselliset materiaalit ja kehittynyt saranamekanismi muodostavat laitteen, joka on kestävä, elegantisti muotoiltu ja kirjan lailla kiinni taittuva. Uutuuden päävärit ovat hopeinen Space Silver ja musta Cosmos Black, mutta kuluttajat voivat ensimmäistä kertaa myös suunnitella itse Samsung-puhelimensa ulkonäön yhdistämällä Martian Green- ja Astro Blue -värejä kahteen korostusväriin laitteen kehyksessä sekä saranassa. Tilauksen mukaan valmistettu Samsung Galaxy Fold tulee saataville ainoastaan Samsungin omaan verkkokauppaan osoitteessa samsung.com.

Suomessa tuodaan saataville rajallinen määrä Galaxy Fold -laitteita. Varauslista avautuu 26. huhtikuuta ja toimitukset alkavat 3. toukokuuta. Galaxy Foldin suositushinta on 2100 €, ja kaikkien tilausten mukana toimitetaan langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, tyylikäs kevlar-suojakuori sekä vuoden vakuutus Samsung Care+ -palvelun kautta.

Kuvia ja videon taittuvasta kännykästä voit katsoa täällä.

Jaa artikkeli: