HBO Nordic starttaa tänään toimintasarjan Warrior, joka pohjautuu Bruce Leen ideaan

HBO Nordic aloittaa tänään Suomessa Cinemaxin uuden toimintasarjan Warrior.

Jonathan Tropper ja Justin Lin ovat luoneet sarjan Bruce Leen ideoiman konseptin pohjalta. Leen tytär löysi 70-luvulla toimintatähden käsinkirjoittamia muistiinpanoja, jotka toimivat Warriorin innoittajana.

Warrior on toiminnantäytteinen rikosdraama, jonka tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun lopun San Franciscoon ja siellä Chinatownissa käynnissä olevaa julmaan sotaan.

Etelä-Afrikan Cape Townissa kuvatun sarjan päähahmona nähdään Kiinasta salaperäisissä olosuhteissa saapunut itämaisten taistelulajien taitaja Ah Sahm, joka päätyy yhden Chinatownin vaikutusvaltaisimman rikollissuvun palkkalistoille.

Katso Warrior-traileri alta:

Jaa artikkeli: