Muistatko vielä Blümchenin? Uusi single julki – tältä Jasmin Wagner näyttää nyt

Saksalaisen tanssimusiikin legenda Blümchen on tehnyt paluun!

Kleiner Satellit (Piep, Piep), Herz an Herz ja Heut’ ist mein Tag -hiteistä muistettu laulajatar on julkaissut uuden singlen Computerliebe ja tänään starttaa koko kesän kestävä Blümchen 90er-Live Termine -kiertue.

Blümchen alias Jasmin Wagner on myös aktiivinen Instagramissa.

Alla uusi single ja Instagram-kuvia:

View this post on Instagram

❗️❗️❗️NEW 🌸- SONG VORBESTELLEN❗️❗️❗️ BLÜMCHIANER UND DIE, DIE ES NOCH WERDEN WOLLEN… :))) Ab HEUTE könnt ihr Euch den neuen 🌸- Song: „COMPUTERLIEBE“ bei iTunes vorbestellen. ( iTunes nicht Apple Music… 😋) ⬆️⬆️ LINK IN BIO ⬆️⬆️ 🌸🌸🌸🤩😃😃💖 Ich bin soooo gespannt wie er Euch gefällt! 🌸 📸 @roxyjenkins.photo.makeup @abglanzentertainment @greychristina @riccardosimonetti @samislimani @gilofarim @mcfitti @patisheli @christelle.gilles.37 @danmarkmusicgroup @insta_armin @ray.volution @jasnafritzibauer @evelynweigert @popzirkusde @chixxclique.official @gabidiegabi @marvinasmith #christalandpearls #christalandpearls #blümchianerunite #callingallblümchianer #blümchianer #theflower #blümchen #computerliebe #diemodulespielnverrückt #menschichbintotalverliebt

A post shared by Jasmin Wagner (@jasminwagnerofficial) on

Jaa artikkeli: