PS Now Suomeen jo tänään – suoratoistona yli 600 PS4, PS3 ja PS2-peliä – vaikka Windows-PC:llä

PlayStation-pelien suoratoistopalvelu PlayStation Now avautuu tänään Suomessa!

PS Now -suoratoistopalvelu tuo PlayStation-pelien monipuolisen lajikirjon ensimmäistä kertaa sekä konsolipelaajien että PC-pelaajien ulottuville.

Yli 600 nimikkeen PS4-, PS3 ja PS2-nimikkeistä muodostuva digitaalinen pelikirjasto palvelee sekä peliharrastajia että perheitä, ja se sisältää hittipelejä ja klassikoita eri konsolisukupolvien aikakausilta. Aiemmin Keski-Euroopassa julkaistusta palvelusta pääsevät nyt nauttimaan myös suomalaiset pelaajat.

Kuukausitilauspohjainen PS Now -suoratoistopalvelu antaa käyttöoikeuden yli 600 pelin kirjastoon, jotka ovat valmiina pelattavaksi verkkoon kytketyllä PS4-konsolilla. Pelaamisen voi aloittaa seitsemän päivän maksuttomalla kokeilulla, joka on saataville kaikille uusille tilaajille.

Suoratoiston ansiosta pelivälineeksi soveltuu myös Windows-tietokone, joka tuo PlayStationin eksklusiiviset pelihelmet myös PC-pelaajille. Saatavilla on muun muassa kriitikoiden arvostama The Last of Us -selviytymistoimintapeli, jonka mukaansatempaavan tarinan on voinut aiemmin kokea vain PlayStation-konsoleilla. PC-pelaajat voivat luoda aidon konsolipelikokemuksen yhdistämällä erikseen myytävän DualShock 4 -ohjaimen tietokoneeseensa.

Suoratoiston lisäksi PS4- ja PS2-pelejä voi myös ladata suoraan PS4-konsolille, jolloin pelaaminen onnistuu natiiviresoluutiolla offline-tilassa. PS Now tallentaa jokaisen pelisession ja pelissä etenemisen pilveen, minkä ansiosta pelaamista voi jatkaa milloin tahansa.

Pelivalikoima täydentyy myös jatkossa, sillä PlayStation Now -palveluun lisätään joka kuukausi uutta sisältöä.

PS Now lisää maaliskuussa seuraavat pelit – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: