Samsung Galaxy S10 kauppoihin 8.3. – mm. aiempaa selvästi parempi näyttö luvassa

Samsung juhlistaa Galaxy S -laitesarjan kymmenvuotista taivalta ja innovaatioita uudella Galaxy S10:llä.

Merkkipäivän johdosta Samsung tuo lippulaivapuhelinten perheeseensä neljä uutta puhelinta. Galaxy S10 on suunniteltu modernin käyttäjän tarpeita ajatellen, ja kaikissa uusissa laitteissa on seuraavan sukupolven ominaisuuksia. Suurimmat innovaatiot nähdään näytössä, kamerassa ja suorituskyvyssä.

Suomen markkinoille tulevien Galaxy S10, Galaxy S10+ ja Galaxy S10e -älypuhelinten myynti alkaa 8. maaliskuuta 2019. Ennakkomyynti alkaa 20. helmikuuta 2019.

Puhelinten suositushinnat ovat 949 € Galaxy S10:lle, 799 € Galaxy S10e:lle, 1049 € Galaxy S10+ 128 Gt:lle ja 1679 € Galaxy S10+ 1 Tt:lle.

– Galaxy S -laitesarja on tuonut kuluttajille viimeisimmät tekniset innovaatiot syntymästään saakka jo kymmenen vuoden ajan – ilman kompromisseja. Sarjasta on ollut mahdollista löytää ja valita juuri itselleen sopiva puhelin. Galaxy S10 jatkaa tätä perinnettä. Otamme jälleen uusia teknologisia harppauksia näyttö- ja kamerateknologioissa sekä suorituskyvyssä, ja tarjoamme kolme ainutlaatuista laitemallia vastaamaan hyvin erilaisten käyttäjien tarpeisiin, unohtamatta tärkeitä perusominaisuuksia kuten Knox-laitetason tietoturva, sekä IP68-tason kestävyys. Galaxy S10 on kokonaisuus, johon muut eivät pysty, hehkuttaa Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Galaxy S10 tarjoaa Samsungin kaikkien aikojen parasta näyttöteknologiaa Dynamic AMOLED:in, Full Screen Experiencen ja ultraäänisormenjälkilukijan muodossa. Kyseessä on ensimmäinen HDR10+-sertifioitu puhelin, minkä ansiosta Galaxy S10:llä nähdään entistä realistisempia kuvia laajalla värispektrillä. Lisäksi Dynamic AMOLED -näyttö on VDE-sertifioitu kirkkaiden väriensä ja huippuluokan kontrastinsa ansiosta. Mustat ovat siis uudella näytöllä syviä ja valkoiset kirkkaita.

DisplayMaten todennukset tarkoittavat, että Galaxy S10 -käyttäjät voivat nauttia tarkasta väritoistosta jopa kirkkaassa auringonvalossa. Lisäksi TÜV Rheinland -sertifioitu Dynamic AMOLED -näyttö vähentää sinisen valon määrää ilman erillisiä filttereitä tai kuvanlaatua heikentämättä.

Innovatiivisen muotoilukehityksen ansiosta Galaxy S10:ssä on omintakeinen Infinity-O-näyttö, jossa näyttöön jätetty aukko on pakattu täyteen sensoreita ja kamerateknologiaa. Näin käyttäjät voivat nauttia suurimmasta mahdollisesta näyttöalasta pienimmillä mahdollisilla häiriöillä.

Dynamic AMOLED -näytöllä varustettu Galaxy S10 on myös ensimmäinen lajiaan, kiitos ultraääneen perustuvan sormenjälkilukijan. Aiemmista 2D-lukuratkaisuista poiketen ultraäänisormenjälkilukija tunnistaa käyttäjän fyysisen sormenjäljen muodot kolmiulotteisesti, mikä parantaa tietoturvaa. Tekniikka on saanut ensi kertaa FIDO Alliance Biometric Component -luokituksen, joten Galaxy S10 vie biometrisen tunnistuksen uudelle tasolle.

Lisäksi älypuhelimissa on ultralaajakulmalinssi, joka tallentaa ihmissilmän tavoin 123 asteen näkymän. Galaxy S10 mahdollistaa myös muun muassa langattoman virranjaon, AI-tuetut suorituskykyparannukset ja älykkään Wi-Fin.

5G-infrastruktuurin valmistumista odotellessa Samsung esittelee Galaxy S10 5G:n, joka on heti valmis uutta verkkoteknologiaa varten. Laitteen julkaisu Pohjoismaissa riippuu siitä, milloin verkkojen kehitys saavuttaa tarvittavat päivitykset.

– Suomessa tosin olemme jälleen etulyöntiasemassa operaattoreiden ollessa jo valmiita 5G-verkkoteknologian hyödyntämisessä, joten ennemmin tai myöhemmin Galaxy S10 5G näkee päivänvalon myös Suomessa, Engblom tarkentaa.

Jaa artikkeli: