Uusi The Predator tänään Suomen elokuvateattereihin

Tänään Suomen valkokankaille saapuu sekä 2D- että 3D-versiona tutun nimikkeen uudelleen elokuvateattereihin tuova The Predator.

Avaruuden äärilaidoilta on lähestymässä ennennäkemätön uhka, joka saavuttaa pikkukaupunkien kadut. Uudessa Predator-elokuvassa maailmankaikkeuden vaarallisimmat oliot ovat vahvempia, älykkäämpiä ja uhkaavampia kuin koskaan aiemmin, sillä ne ovat onnistuneet parantamaan genetiikkaansa muiden lajien DNA:lla.

Nuori poika aiheuttaa vahingossa heidän paluunsa Maahan, minkä jälkeen ihmiskunnan tuhoutumisen voivat estää vain joukko ex-sotilaita sekä tyytymätön tiedeopettaja.

Shane Blackin ohjaamaa leffaa tähdittävät Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Olivia Munn, Keegan-Michael Key ja Thomas Jane. Ohjaaja Black muuten esitti Hawkinsia siinä aivan ensimmäisessä Predator – saalistaja -elokuvassa.

Katso traileri alla:

Jaa artikkeli: