Mega Man 11 -pelin pelattava demoversio ilmestyi PlayStation 4:lle, Switchille ja Xbox Onelle

Capcomin tasohyppelysankari tulee taas! Mega Man 11 -toimintapeli on nyt testattavissa ilmaiseksi ladattavana demoversiona.

Demoversio on saatavana Nintendo Switch, PlayStation 4 ja Xbox One -pelikonsoleille.

Kokonainen peli ilmestyy 2. lokakuuta fyysisinä tallenteina PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Lisäksi peli saa digijulkaisunsa samana päivänä Nintendo Switch -pelikonsoleille ja PC-tietokoneille.

Mega Man 11 on odotettua jatkoa toimintapelin ja tasoloikan muodossa. Pelissä yhdistyvät toisiinsa klassinen sivuttain vierittyvä toiminta ja toisaalta uudet, raikkaat ideat. Legendaarinen Blue Bomber kohtaa uudessa seikkailussa kahdeksan robottiherraa, joiden kukistamista vaaditaan maailman pelastamiseksi. Niin sanotussa 2.5D-pelimaailmassa yhdistyvät toisiinsa kaksiulotteisen tasoloikan ja 3D-pelin parhaat puolet.

Innovatiivinen kaksoisvarusteominaisuus vahvistaa Mega Manin kykyjä, kuten voimaa ja nopeutta, tuoden samalla mukaan roppakaupalla taktisuutta keskelle nopeatempoista toimintaa. Lisäksi Mega Man 11:ssä on useita vaikeustasoja, joten peli tarjoaa juuri sopivasti haastetta aiempaan pelikokemukseen katsomatta.

Mega Man 11 -pelin demoversio tarjoaa pelaajalleen mahdollisuuden valita näistä eri vaikeustasoista ja kokea pelin haasteet robottikoira Rush apunaan. Demoa kokeilevat pelaajat ottavat samalla osaa Bust Block Man -peliyhteisön haasteeseen, jonka kautta pelaajan on mahdollista saada ainutlaatuisia erikoisesineitä käytettäväksi pelin ostoversioissa. Block Man -vihollisen nujertaneet pelaajat voivat juhlistaa onnistumistaan sosiaalisessa mediassa #BustBlockMan-tunnuksella ja pysyä näin perillä miten peliyhteisö pärjää taistelussa Block Mania vastaan.

Demoversion kunniaksi Capcom on julkistanut uuden esittelyvideon Mega Man 11 -pelistä. Video esittelee robottimestari Bounce Manin sekä hänen eläväisen Boing-Boing Park -tasonsa.

Katso demotraileri alta:

Jaa artikkeli: