Scooter saapuu marraskuussa Suomeen jäähallikiertueelle

Scooter on aloittanut jo tänä syksynä erityisen juhlavuoden, joka vie yhtyeen maailmankiertueelle ja tuo myös Suomeen marraskuussa, julkaisihan tämä saksalainen elektronisen tanssimusiikin uranuurtaja ensimmäisen Vallée De Larmes – ja megasuosion saaneen Hyper Hyper -singlensä vuonna 1994.

25-vuotisjuhlakiertueen merkeissä on luvassa ennennäkemätön ilta, jossa käydään läpi yhtyeen megasuosion räjäyttäneet hitit.

Viimeksi vuonna 2015 Helsingin Jäähallin täyttänyt Scooter nähdään 100% – 25 Years & Wicked Tour -kiertueen tiimoilta Suomessa peräti kolmella isolla keikalla: 8. marraskuuta Helsingin Jäähallin Black Boxissa, seuraavana päivänä Kuopiohallissa ja 10. marraskuuta Ouluhallissa.

Kaikkien kolmen keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteissä ja Tiketissä viikon päästä maanantaina 10. syyskuuta.

Jaa artikkeli: