Netflix-uutuudet viikolla 33

Alkaneen viikon mielenkiintoisin uutuus Netflixissä on aikuisille suunnattu animaatiosarja Disenchantment.

Sarja on erityisen kiinnostava siksi, että sen on suunnitellut Matt Groening, joka tunnetaan suosikkisarjoista Simpsonit ja Futurama. Sarjan suomitrailerin voit katsoa täällä.

Luvassa on myös Netflix-alkuperäiselokuva To All the Boys I’ve Loved Before.

17.8.

Disenchantment (aikuisten animaatiosarja – 1. tuotantokausi)

Velvollisuudet kutsuvat, mutta tämä prinsessa jäisi mieluummin ryypiskelemään. Riehakas Bean haltia- ja pirutovereineen aiheuttaa kuninkaalle harmaita hiuksia.

Taikuri turneella (1. tuotantokausi)

Justin Willmanin taidokkaat taikatemput hämmästyttävät ihmisiä kadulla ja sisätiloissa. Hän ripottelee hyväntahtoisten taikojen sekaan myös vitsejä aikuisille.

Pinky Malinky (komediasarja – 1. tuotantokausi)

Pinky Malinky näkee kaikessa jotakin positiivista – myös siinä, että hän on syntynyt hodariksi. Hän on reipas pikkunakki, joka maistelee elämää kavereidensa kanssa.

Spirit – Vapauden kutsu (animaatiosarja – 6. tuotantokausi)

Reipas kaupunkilaistyttö Lucky muodostaa vahvan siteen Spirit-nimiseen villihevoseen ja seikkailee ystäviensä Prun ja Abigailin kanssa.

Loma-asunnot loistokuntoon (1. tuotantokausi)

Sisustussuunnittelija Genevieve Gorder ja kiinteistöekspertti Peter Lorimer näyttävät kiinteistönomistajille, kuinka loma-asunnoista loihditaan häikäiseviä kultasuonia.

Kirjailija (Espanja 2018, draama / komedia)

Mielikuvitukseton kirjailijanalku hakee inspiraatiota kirjalleen manipuloimalla naapureidensa elämää ja tekemällä heistä tarinansa pahaa-aavistamattomia päähenkilöitä.

To All the Boys I’ve Loved Before (USA 2018, draama / romantiikka)

Lara Jeanin seinäruusun elämä muuttuu kertaheitolla, kun hänen salaiset rakkauskirjeensä joutuvat hänen viiden ihastuksen kohteensa käsiin. Elokuvassa nähdään myös Sinkkuelämää-tähti John Corbett.

Ultravioletti (rikossarja – 1. tuotantokausi)

Amatöörietsivien nettiyhteisö ratkaisee rikoksia teknologian avulla ja samalla löytää samanhenkisiä oikeudenjanoisia ja hieman erikoisia ystäviä.

19.8.

The Investigator: A British Crime Story (dokumenttisarja – 2. tuotantokausi)

Vuosikymmeniä sitten tapahtunut Carole Packmanin tapaus saa lisävalaistusta. Aviomies tuomittiin vaimonsa murhasta, vaikka ruumista ei milloinkaan löytynyt.

Netflix lisäsi hiljattain 47 elokuvaa, katso lista täällä.

Jaa artikkeli: