Netflix-uutuudet viikolla 32 – kohua body shaming -syytöksillä herättänyt sarja alkaa

Alkaneen Netflix-viikon odotetuin uutuus on jo ennakkoon kohua body shaming -syytöksillä herättänyt sarja Insatiable. Katso sarjan traileri täällä.

Alla lista viikon Netflix-uutuuksista:

9.8.

Kadonnut tyttö (Argentiina 2018, rikos / mysteeri)

Vastauksia kaipaava poliisinainen alkaa etsiä vuosia sitten Patagoniassa kadonnutta lapsuudenystäväänsä, mutta asettaakin oman henkensä vaaraan.

10.8.

72 vaarallista eläintä: Aasia (dokumenttisarja – 1. tuotantokausi)

Kaikilla sarjan 72 luontokappaleella on kuolettavia aseita – myrkkyhampaita, valtavia kynsiä ja myrkyllisiä pistoksia. Mutta mikä otuksista on kaikkein pelottavin?

Afflicted – Outoja oireita (dokumenttisarja – 1. tuotantokausi)

Seitsemän kroonisista sairauksista kärsivää potilasta etsii vastauksia – ja parannusta. Oudot oireet, ristiriitaiset diagnoosit ja kalliit hoidot eivät tee siitä helppoa.

All About the Washingtons (komediasarja – 1. tuotantokausi)

Hiphop-ikoni MC Joe Speed jää eläkkeelle showbisneksestä ja tasapainottelee bisneksen, romantiikan ja päivittäisen perhekaaoksen välillä. Pääosassa Joseph Simmons (Run-DMC).

Demetri Martin: The Overthinker (standup)

Nasevista letkautuksistaan ja piirustuksistaan tunnettu Demetri Matrin pohdiskelee muun muassa donitsien reikiä, koiria, sporttibaareja ja aakkosten ärhäkimpiä kirjaimia.

Insatiable (komediasarja – 1. tuotantokausi)

Teini innostuu kauneuskilpailuista kostaakseen kiusaajilleen. Häntä auttaa väheksytty valmentaja, joka pian huomaa haukanneensa liian ison palasen.

Kukkatalo (komediasarja – 1. tuotantokausi)

Musta komediasarja kertoo perheen pyörittämästä kukkakaupasta, jonka idyllisen ulkokuoren taa kätkeytyy toinen toistaan hillittömämpiä riitoja ja salaisuuksia.

Miljoonamenu (reality-sarja – 1. tuotantokausi)

Uuden sukupolven ravintoloitsijat saavat tilaisuuden avata pop-up-ravintoloita vakuuttaakseen maksavat asiakkaat – ja tarkkasilmäisten rahoittajien paneelin.

Kallisarvoinen paketti (USA 2018, komedia)

Kaveriporukka asettaa elämänsä ja omanarvontuntonsa vaakalaudalle, kun heidän ystävälleen sattuu astetta ikävämpi tapaturma.

Poninhoitajien kerho (lastensarja – 1. tuotantokausi)

Nuori hevoshullu lyöttäytyy yhteen parhaiden ystäviensä kanssa pelastaakseen ja hoitaakseen eläimiä hänen perheensä rakkaalla maatilalla.

Voltron – Universumin soturi (animaatiosarja – 7. tuotantokausi)

Zion (dokumentti)

Lyhytdokumentti kertoo ilman jalkoja syntyneestä ja vuosia sijaiskodeissa viettäneestä teinipojasta, joka löytää kutsumuksensa kilpapainin parista.

Netflix lisäsi elokuun alkajaisiksi 47 leffaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: