Patrik Laine on NHL 19 -pelin kansikuvapelaaja Suomessa

Winnipeg Jetsissä pelaava Patrik Laine on valittu EA Sportsin NHL 19 -pelin kansikuvapelaajaksi Suomessa.

– On todella erityistä päästä edustamaan suomalaista kiekkokulttuuria näin legendaarisen pelin kanteen. Junnuna pelasin änäriä joka päivä PlayStationilla, mutta harjoittelin myös ahkerasti jäällä ja oheistreeneissä toteuttaakseni oman NHL-unelmani, Laine avaa pitkäkestoista suhdettaan Suomessa huippusuosittuun pelisarjaan.

– Änärin pelaaminen on minulle tärkeä tapa rentoutua ja pitää hauskaa pitkän kauden aikana. (Nikolaj) Ehlersin ja muiden joukkuekavereiden kesken pelataan melkein päivittäin. Pelin kanteen pääseminen on aika siisti juttu, ja se velvoittaa minua jatkamaan hommien paiskimista, jotta pisteitä ropisee alkavalla kaudella konsolipelien lisäksi myös tosielämässä, Laine kertoo.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa NHL 19 antaa pelaajan matkata ulkojäiltä ammattilaisuuteen ja pelata ulkokaukaloissa niin uusissa kuin paluun tekevissä pelimoodeissa. Pelaaja voi hioa hahmonsa ulkonäköä, sillä mukana on yli 900 omalle pelihahmolle puettavaa varustetta ja vaatekappaletta.

NHL 19 on saatavilla 14. syyskuuta 2018 PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Katso Patrik Laineen tähdittämät kansi ja pelitraileri alla:

Jaa artikkeli: