Netflix-uutuudet tällä viikolla – Oscar-voittajan leffa yksinoikeudella

Alkaneen Netflix-viikon huippuhetki on David M. Rosenthalin ohjaama alkuperäiselokuva How It Ends.

Oscar-voittajan Forest Whitakerin tähdittämässä elokuvassa mystinen katastrofi käynnistää misinformaation ja väkivallan ketjun. Mies lähtee appiukkonsa kanssa hengenvaaralliselle matkalle maan halki pelastaakseen raskaana olevan vaimonsa. Katso traileri täällä.

Alla kaikki Netflix-alkuperäisuutuudet tällä viikolla:

10.7.

Drug Lords (dokumenttisarja – 2. tuotantokausi)

Tutustu historian pahamaineisimpiin huumepomoihin, heidän pelottaviin kätyreihinsä sekä miehiin ja naisiin, jotka päättivät tuoda heidät oikeuden eteen.

13.7.

How It Ends (USA 2018, toiminta / scifi)

Salaperäinen katastrofi tekee koko maasta sota-aluetta. Nuori asianajaja lähtee tulevan appensa kanssa länttä kohti löytääkseen raskaana olevan morsiamensa. Leffaa tähdittävät Theo James, Forest Whitaker ja Kat Graham.

Jim Jefferies: This Is Me Now (standup)

Riemastuttavalla tavalla epäkunnioittava Jefferies tekee pilaa “kourivista” julkkiksista, poliitikkojen tekopyhyydestä ja omista arveluttavista uravalinnoistaan.

Pikapaakarit (1. tuotantokausi)

Aika on kaikkein tärkein aineksista, kun leipurijoukkueet kilpailevat siitä, kuka pyöräyttää kaikkein makoisimmat herkut.

Kapteeni Kalsarin hurjat seikkailut (animaatiosarja – 1. tuotantokausi)

Keppostelua ja sarjakuvia rakastavat neljäsluokkalaiset Erno ja Huuko muuttavat rehtorinsa alusvaatteisillaan liiteleväksi supersankariksi.

15.7.

The Joel McHale Show with Joel McHale (uusia jaksoja)

Joel McHalen huumoripitoisessa show’ssa kommentoidaan esimerkiksi kuumimpia uutisia, popkulttuuria ja sosiaalista mediaa. Mukana on myös omaperäisiä sketsejä.

Netflix lisäsi hiljattain 57 elokuvaa, katso koko lista täällä.

Jaa artikkeli: