Netflixin uutuudet viikolla 21

Netflix-suoratoistopalvelu tarjoaa viikolla 21 jälleen alkuperäismateriaalia varsin monipuolisesti.

Ohjelmistolistaus alla:

22.5.

Mob Psycho 100 (scifi-sarja – 1. tuotantokausi)

Claw-järjestö sieppaa espereitä pahat mielessään. Mobilla on voimakkaita yliluonnollisia kykyjä, mutta hän yrittää kuitenkin vain keskittyä oman elämänsä hallitsemiseen.

Terrace House: Opening New Doors (reality-sarja – 2. tuotantokausi)

Ryhmä nuoria – mukana on mm. kokki, lumilautailija ja jääkiekkoilija – kokoontuu Karuizawan metsään tavoittelemaan unelmiaan.

Tig Notaro Happy To Be Here (standup)

Koomikko Tig Notaro päästää sisäisen kujeilijansa valloilleen leikkisässä stand up -spesiaalissa kertoen hauskoista sattumuksista ja vanhemmuuden haasteista.

23.5.

Pikakuva (dokumenttisarja – 1. tuotantokausi)

Kiehtovan sivistävässä sarjassa tutkitaan monenlaisia aiheita, kuten kryptovaluuttaa, laihdutuskuurien huonoja tuloksia ja K-popin villiä maailmaa.

24.5.

Fauda (toimintasarja – 2. tuotantokausi)

Israelilainen huippuagentti keskeyttää eläkepäivänsä jahdatakseen palestiinalaistaistelijaa, jonka hän luuli jo kerran tappaneensa. Alkaa kaoottinen tapahtumasarja.

25.5.

Ibiza (USA 2018, komedia)

Harper lähetetään Espanjaan tärkeään työtapaamiseen. Rankasti bilettävät kaverit lyöttäytyvät mukaan ja saavat hänet tavoittelemaan kuuluisaa DJ:tä.

Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life

Pitkäaikaiset ystävykset ja showbisneskonkarit Steve Martin ja Martin Short tarjoilevat vitsejä, musiikkinumeroita ja hulvattomia tarinoita koomikkovuosiltaan.

80-luvun rakkaimmat lelut (dokumenttisarja – 2. tuotantokausi)

Peikkojahti – osa 3 (animaatiosarja)

27.5.

The Break with Michelle Wolf (talkshow)

Kukaan ei ole turvassa, kun Michelle Wolf ottaa tähtäimeensä viikon kuumimmat puheenaiheet sketsejä, live-komiikkaa ja studiovieraita yhdistelevässä ohjelmassaan.

Netflix lisäsi hiljattain valikoimaansa 57 elokuvaa, katso lista täällä.

Jaa artikkeli: