HBO Nordic aloittaa tänään Showtimen uutuussarjan Patrick Melrose

HBO Nordic aloittaa tänään Suomessa Showtimen uutuussarjan Patrick Melrose, jonka pääosassa nähdään Hollywood-tähti Benedict Cumberbatch.

Patrick Melrose perustuu Edward St Aubynin kirjoittamaan puolifiktiiviseen romaanisarjaan. Sarjassa seurataan yläluokkaan syntynyttä Patrick Melrosea, jonka taakkana on traumaattinen lapsuus. Lopulta aikuisiän riippuvuuksien kautta Patrick pyrkii löytämään tien rappiosta uuteen elämään. Patrick Melrosen tarina on raadollinen, rajoja rikkova, mutta samalla myös hersyvä.

Sarjan jaksot pohjautuvat kukin 5-osaisen Patrick Melrose -sarjan kirjoihin. Avausjaksossa hyväksikäytetystä huumekoukkuun päätyvä parikymppinen Patrick lentää New Yorkiin noutamaan menehtyneen isänsä uurnan ja ajautuu vuorokauden mittaiselle huumetripille. Toisessa jaksossa matkataan 60-luvun Etelä-Ranskaan, jossa pelottava perheenpää David Melrose (Hugo Weaving) pitää julmassa otteessaan poikaansa Patrickia ja hänen äitiään (Jennifer Jason Leigh). Kolmannessa jaksossa nähdään kuiville kamppaillut Patrick taistelemassa uusien ongelmien kanssa aviomiehenä ja isänä. Päätösjaksossa Patrick yrittää päästä sinuiksi oman menneisyytensä kanssa ja löytää lopullisen keinon selviytyä.

Katso traileri alta:

Jaa artikkeli: