Netflixin uutuudet viikolla 18

Netflixin tulevan viikon yksi tähtihetkistä on ehdottomasti alkuperäiselokuva Anon, jonka on ohjannut Lord of War, S1m0ne ja Gattaca -leffoista tuttu Andrew Niccol.

Lisäksi luvassa on pohjoismaalainen alkuperäissarja The Rain, jonka trailerin voit katsoa täällä.

Alla kaikki viikon alkuperäisuutuudet:

1.5.

John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City (standup)

John Mulaney kertoo energisessä komediaspesiaalissaan tarinoita mm. lapsuudestaan ja Saturday Night Livesta, pui opiskelun merkitystä sekä harmittelee vanhenemista.

Sometimes (Intia 2018, draama)

Seitsemän toisilleen vierasta ihmistä odottaa levottomana HIV-testin tulosta. He lahjovat klinikan virkailijan hankkimaan tulokset aikaisemmin.

4.5.

Dany Boon: Ylä-Ranska (standup)

Ranskalainen supertähti Dany Boon pohdiskelee yhden miehen show’ssaan kotimaataan, ensimmäistä koomikon keikkaansa ja vihamielisten teinien kasvattamisen haasteita.

A Little Help with Carol Burnett (talkshow – 1. tuotantokausi)

Legendaarinen komedienne Carol Burnett palaa televisioon välkkyjen lapsipanelistien kera. He auttavat julkkisvieraita ongelmien ratkomisessa turhia siekailematta.

Anon (scifi / trilleri, Clive Owen / Amanda Seyfried)

Tulevaisuudessa, missä teknologia on syrjäyttänyt yksityisyyden merkityksen, etsivä tutkii salamurhaajaa, joka on poistettu kaikista visuaalisista arkistoista.

Busted! (1. tuotantokausi)

Peliohjelman jokaisessa jaksossa seitsemän etsivää ratkaisee erilaisia arvoituksia saadakseen vastauksen suurimpaan kysymykseensä Project D:n kohtalosta.

Dear White People (osa 2)

Värilliset opiskelijat yrittävät selvitä jokapäiväisistä vähättelystä ja politikoinnista arvostetussa yliopistossa, joka ei ole lainkaan niin tasa-arvoinen kuin luullaan

Loppupeli (dokumentti)

Kuolemansairaat potilaat tapaavat erikoislaatuisia lääkäreitä, jotka yrittävät muuttaa vallitsevia näkemyksiä elämästä ja kuolemasta.

Anna meidän velkamme anteeksi (Italia 2018, draama)

Velkaantunut, työttömäksi jäänyt mies suostuu pakon edessä toimimaan velkojiensa käsikassarana, mutta tajuaa pian joutuvansa maksamaan diilistään kovan hinnan.

Kong: Apinoiden kuningas (animaatiosarja – 2. tuotantokausi)

Kong varttuu pennusta voimakkaaksi apinaksi Lukan ja hänen tiedemiesisänsä suojeluksessa. Joku haluaa kuitenkin päästä Kongista eroon.

Manhunt (Kiina 2017, toiminta)

Kiinalainen lääkefirman lakimies lavastetaan syylliseksi rikokseen. Hän liittoutuu fiksun japanilaispoliisin kanssa estääkseen vaarallisen bisnesjuonen toteutumisen.

The Rain (scifi-sarja, 1. tuotantokausi)

Julma virus tappoi suuren osan Pohjoismaiden väestöstä kuusi vuotta sitten. Sisaruspari liittyy nyt ryhmään nuoria selviytyjiä, jotka etsivät sekä turvaa että vastauksia.

Netflix lisäsi juuri 54 elokuvaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: