Netflixin uutuudet viikolla 17

Netflixin tulevalla viikolla on luvassa useita alkuperäiselokuvia.

Luvassa on eteläkorealaista fantasiaelokuvaa sekä Adam Sandlerin ja Christina Hendricksin tähdittämät komediat.

Koko lista alla:

24.4.

Kevin James: Never Don’t Give Up (standup)

Kevin James tekee odotetun paluun stand-up-lavalle koko perheelle sopivassa spesiaalissa, jossa huumoria revitään niin isyydestä, faneista kuin inhosta allergioihinkin.

25.4.

Psychokinesis (Etelä-Korea 2018, toiminta / fantasia)

Yhtäkkiä saamiensa supervoimien avulla eräs isä päättää auttaa vieraantunutta tytärtään, joka on vaarassa menettää kaiken tärkeän elämässään.

26.4.

Enissa Amani: Ehrenwort (standup)

Iranilais-saksalainen koomikko Enissa Amani kertoo Hampurissa näkemyksensä saksalaisesta insinööritaidosta, verovähennyksistä ja nettifanipostia koskevista säännöistä.

27.4.

Väärän värinen (dokumentti)

Rachel Dolezal perheineen ja kriitikkoineen avaa näkemyksiään aktivistin rotuidentiteetistä syntyneen kohun jälkimainingeissa.

Apinakuninkaan uudet seikkailut – 1. tuotantokausi

Urhea tyttö vapauttaa pitkään kivessä vangittuna olleen Apinakuninkaan etsiessään seitsemää pyhää kääröä, joilla hän voi pelastaa maailman pahuudelta.

3 % – 2. tuotantokausi

Tulevaisuudessa eliitti asuu paratiisisaarella kaukana ahtaista slummeista, joiden asukkailla on yksi tilaisuus yrittää päästä kurjuudesta saarelle. Vain 3 % selviytyy.

Viikko ennen häitä (USA 2018, komedia, Adam Sandler / Chris Rock)

Robert Smigelin ohjaamassa komediassa seurataan Adam Sandlerin ja Chris Rockin roolihahmojen lasten häitä edeltävää viikkoa. Katso traileri täällä.

Candy Jar (USA 2018, komedia, Christina Hendricks / Helen Hunt)

Keskenään taistelevat lukion väittelymestarit ovat eri mieltä miltei kaikesta mahdollisesta, mutta molemmat tekevät kaikkensa päästäkseen unelmiensa yliopistoon.

Bobby Kennedy presidentiksi (dokumenttisarja)

Arkistopätkistä ja haastatteluista koostuvassa dokumenttisarjassa muistellaan 1960-luvun presidenttiehdokasta, joka vaikutti merkittävästi maansa uudistamiseen.

Netflix lisäsi juuri 54 elokuvaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: