Netflixin uutuudet viikolla 14

Netflixin viikon 14 huippuhetkiä ovat mm. brittisarja Troija: Kaupungin tuho sekä espanjalainen scifi-leffa Alus 9.

Lapsiperheitä ilahduttaa Boss Baby: Bisnesjengi tulee taas! -sarja, joka jatkaa The Boss Baby -animaatioelokuvan tarinaa.

Alla lista viikon Netflix-alkuperäismateriaalista:

3.4.

Fary is the New Black (standup)

Ainutlaatuisessa komediaspesiaalissa terävä-älyinen ranskalaiskoomikko kertoilee pilke silmäkulmassa näkemyksiään muun muassa deittailusta ja stereotypioista.

6.4.

6 Balloons (USA 2018, draama)

Uskollinen sisko yrittää pysyä koossa koettaen saada narkomaaniveljensä pikaisesti vieroitushoitoon ja huolehtien samalla tämän 2-vuotiaasta tyttärestä.

Amateur (USA 2018, draama)

14-vuotias koripalloilmiö ei pysty sopeutumaan uuteen joukkueeseensa, koska hänestä kuvattu video leviää netissä. Elokuvan on ohjannut Ryan Koo.

Neljäs joukko – The 4th Company (Meksiko 2016, toiminta / rikos)

Nuori vanki pääsee 1970-luvun Meksikossa jalkapallojoukkueeseen, joka toimii myös väkivaltaisen vankilan korruptoituneen hallinnon taisteluryhmänä.

Alus 9 – Orbiter 9 (Espanja 2017, scifi / trilleri)

Helena on ollut koko ikänsä yksin avaruusaluksessa. Yhtäkkiä hänen elämäänsä tupsahtaa insinööri, johon hän ihastuu – ja Helenan koko maailma mullistuu.

Ram Dass – Kotiinpaluu (dokumentti)

Mauin kodistaan käsin uraauurtava tutkija, kirjailija ja henkinen opettaja pohdiskelee rakkautta, elämää ja kuolemaa hetkellä, jolloin hänen oma elämänsä on loppumassa.

Seth Rogen’s Hilarity for Charity – komediaspesiaali

Seth Rogenin tähdittämä komediaspesiaali, joka sisältää stand upia, musiikkia ja sketsejä.

Rahapaja – osa 2 (rikos)

Kahdeksan varasta lukittautuu panttivankeineen kolikkopajaan, ja koplan pomo manipuloi poliisit toteuttamaan suunnitelmansa.

Superautot vastaan yllättäjät – 1. tuotantokausi

Autonörtit tuunaavat tavallisista kaaroista huippunopeita vauhtihirmuja, joita vastaan eksoottisten superautojen kuljettajat kilpailevat katu-uskottavuutensa uhalla.

Troija: Kaupungin tuho – 1. tuotantokausi

Paimen nimeltä Paris etsii Afroditen hänelle lupaamaa naista. Hän selvittää todellisen henkilöllisyytensä ja rakastuu Spartan Helenaan – ja käynnistää Troijan sodan. Katso traileri täällä.

Boss Baby: Bisnesjengi tulee taas! – 1. tuotantokausi

Hittielokuvan tarinaa jatkavassa animaatiosarjassa Pikku-Pomo ottaa veljensä Timin mukaan firmaan oppimaan liike-elämässä tarvittavia taitoja.

Jaa artikkeli: