Netflixin uutuudet viikolla 12 – suuri määrä alkuperäissarjoja ja -elokuvia

Netflix-suoratoistopalvelun tuleva viikko 12 on todella vahva.

Luvassa on useita uusia alkuperäissarjoja ja peräti neljä alkuperäiselokuvaa. Lisäksi mm. Santa Clarita Diet saa toisen tuotantokautensa.

Koko lista alla:

20.3.

The Standups – 2. tuotantokausi

Komedian tuoreimmat lahjakkuudet astuvat lavalle Los Angelesissa. Puolituntiset spesiaalit ovat täynnä velmuja vitsejä, huvittavia tarinoita ja noloja tunnustuksia.

23.3.

Santa Clarita Diet – 2. tuotantokausi

Ihan tavallinen kiinteistönvälittäjäpariskunta käy läpi dramaattisen muutoksen, joka vie heidät kohti tuhoa ja kuolemaa. Kivalla tavalla. Mustaa komediasarjaa tähdittävät Drew Barrymore ja Timothy Olyphant.

Alexa ja Katie – 1. tuotantokausi

Syöpää vastaan kamppaileva Alexa aloittaa lukion, ja parhaan ystävänsä Katien tuella hän on valmis kaikkiin haasteisiin. Katso traileri täällä.

Requiem – 1. tuotantokausi

Brittiläinen yliluonnollinen trillerisarja. Yllättävän tragedian jälkeen lontoolainen sellisti saa selville salaisuuksia, jotka johdattavat hänet nuoren tytön katoamisen jäljille walesilaisessa pikkukaupungissa. Katso traileri täällä.

Timantinkovat (minisarja)

Allen Hughesin (Väkivallan kierre) ohjaamassa sarjassa seurataan Dr. Dren ja Jimmy Iovinen ainutlaatuista ystävyyttä ja menestystarinaa.

Dinotrux – Turboviritys – 2. tuotantokausi

Dinotruxit ovat palanneet täynnä uutta voimaa, jonka avulla he ovat entistä nopeampia, vahvempia ja ketterämpiä. He ovat valmiita kohtaamaan uusia haasteita ja ystäviä.

SWORDGAI The Animation – 1. tuotantokausi

Animesarja. Nuori mies saa kannettavakseen pirullisen miekan, jonka paholaismaista voimaa hän käyttää vihollisten kukistamiseen ja ihmiskunnan pelastamiseen

Mekanismi – 1.tuotantokausi

Brasilian hallitukseen kohdistuu skandaalinkäryinen tutkimus lahjusepäilyjen vuoksi. Sarja perustuu löyhästi tositapahtumiin. Katso traileri täällä.

Game Over, Man! (USA 2018, komedia)

Kolmesta unelmaansa tavoittelevasta kaveruksesta tulee kertaheitolla pesunkestäviä taistelijoita, kun terroristit kaappaavat hotellin. Kyle Newacheckin ohjaama elokuvaa tähdittävät Adam Devine, Sugar Lyn Beard ja Steve Howey. Katso traileri täällä.

Paradoksi (USA 2018, draama / musiikki)

Daryl Hannahin unenomaisessa elokuvassa Neil Young ja hänen lainsuojattomat toverinsa musisoivat ja aiheuttavat sekasortoa villissä lännessä. Katso traileri täällä.

Roxanne Roxanne (USA 2018, draama)

Michael Larnellin ohjaama elokuva kertoo räpin teinilahjakkuudesta Roxanne Shantesta, joka varttui New Yorkin karussa kaupunginosassa 80-luvulla ja teki historiaa Roxanne’s Revenge -kappaleella. Leffaa tähdittävät Chanté Adams, Mahershala Ali ja Nia Long.

Layla M. (Hollanti 2018, draama)

Amsterdamissa asuva teinityttö kohtaa jatkuvasti kiihkoilua ja yrittää löytää paikkansa fundamentalistisen islamin maailmasta.

Jaa artikkeli: