Netflixin uutuudet viikolla 8

Netflix-suoratoistopalvelu tarjoaa taas kosolti uutta katsottavaa viikolla 8.

Tähtihetkeksi voi nostaa Netflixin yksinoikeudella hankkiman Duncan Jonesin scifi-elokuvan Mute, joka sijoittuu samaan maailmaan kuin hänen aiempi menestyselokuvansa Moon.

19.2.

FullMetal Alchemist (Japani 2018, scifi / toiminta)

Alkemisti Edward Elric yrittää palauttaa veljensä Alin ruumiin, mutta sotilashallitus ja salaperäiset hirviöt pitävät häntä silmällä.

20.2.

The Frankenstein Chronicles – 1. ja 2. tuotantokausi

Rikosetsivä jahtaa vuoden 1827 Lontoossa irtojäseniin mieltynyttä tappajaa, mutta tapaus saa paljon karmeamman suunnan. Näyttelemässä mm. Sean Bean ja Vanessa Kirby.

21.2.

Forgotten (Etelä-Korea 2018, mysteeri / trilleri)

Jin-seokin veli siepataan. Kun veli palaa muuttuneena miehenä ja vailla muistoja kuluneista 19 päivästä, Jin-seok alkaa selvittää totuutta sieppauksesta.

23.2.

Marseille – 2. tuotantokausi

Marseillen pitkäaikainen pormestari valmistautuu luovuttamaan ohjakset suojatilleen, kun kaupungin valtiudesta puhkeaa äkillinen ja armoton taistelu. Pääosassa Gérard Depardieu.

Mute (USA 2018, scifi)

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa tarinassa mykkä Leo etsii kadonnutta tyttöystäväänsä Berliinin hämärässä alamaailmassa, jossa nyrkit puhuvat suuta kovemmin. Duncan Jonesin ohjaamassa elokuvassa näyttelevät mm. Alexander Skarsgård, Paul Rudd ja Justin Theroux.

Seitsemän sekuntia – 1. tuotantokausi.

Afroamerikkalainen teinipoika kuolee Jersey Cityssä, ja totuuden selvittämiseen vaaditaan poliisin peiteoperaatio.

Ugly Delicious – Törkeän hyvää – 1. tuotantokausi

Tähtikokki David Chang etsii ystäviensä kanssa maailman parhaimpia ruokia eri kulttuureista ja tarjoilee pelkkiä makuelämyksiä ilman turhaa lässytystä.

Jaa artikkeli: