Netflixin uutuudet tällä viikolla

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla mielenkiintoista alkuperäismateriaalia, joista mainittakoon kauhuleffa The Ritual ja komedia When We First Met. Tutustu leffoihin tarkemmin painamalla nimiä.

Lisäksi Netflix tuo takaisin reality-sarjan Sillä silmällä!

6.2.

Fred Armisen: Standup for Drummers (standup)

Koomikko Fred Armisen hauskuuttaa rumpaliyleisöä näkemyksillään eri musiikkityyleistä ja rumpaleiden omituisuuksista ja esittelee eri alueiden tyypillisiä aksentteja.

7.2.

Sillä silmällä – 1. tuotantokausi

Emmy-palkittu sarja palaa uuden Fab 5 -tiimin voimin. Nyt on aika tehdä Amerikasta jälleen upea – puunaamalla yksi hetero kuntoon kerrallaan.

9.2.

The Ritual (UK 2018, kauhu)

Neljä pitkäaikaista mutta huonoissa väleissä olevaa ystävystä lähtee patikoimaan Ruotsiin erämaahan, mistä he eivät ehkä koskaan enää palaa takaisin.

When We First Met (USA 2018, komedia)

Noah palaa ajassa taaksepäin ihmeellisen valokuva-automaatin avulla. Hän elää yhä uudelleen iltaa, jolloin hän tapasi Averyn, ja yrittää saada tämän rakastumaan itseensä.

Seeing Allred – Oikeuden puolella (dokumentti)

Gloria Allredin vastustajiin on kuulunut politiikan ja liike-elämän suurimpia nimiä. Tutustu kiihkeän feministiasianajajan elämän yksityisiin ja julkisiin puoliin.

Kauppamies (dokumentti)

Kiertävän kauppiaan matkassa tarkastellaan elämää Georgian tasavallan maaseudulla, jossa perunat ovat käypää valuuttaa ja köyhyys tukahduttaa kunnianhimon.

Jaa artikkeli: