Nyt Netflixissä: 4 todellista kulttiklassikkoa

Netflix on lisännyt valikoimaansa neljä todellista kulttiklassikkoa!

American Graffiti – Svengijengi -62 (1973)

Päivää ennen maailmalle lähtöä neljä lukiokaverusta kruisailee ympäri kaupunkia rakastuen ja tehden pikkujäynää. George Lucasin ohjaama elokuva on aikuistumistarinoiden klassikoita.

The Thing (1982)

John Carpenterin ohjaamassa scifi-kauhussa Etelänapamantereella työskentelevät tutkijat joutuvat keskeyttämään työnsä, kun heidän leirinsä lähelle putoaa helikopteri – tuoden yksinäisen koiran heidän joukkoonsa.

Howard the Duck (1986) 

Avaruusankka saapuu Maahan, missä hän ihastuu kauniiseen laulajattareen. Heidän yhteinen onnensa on uhattuna, kun hallituksen virkamiehet puuttuvat peliin. Ilmestymisensä jälkeen kulttimaineeseen noussut elokuva perustuu Marvelin sarjakuviin.

Kunniattomat paskiaiset (2009)

Juutalainen elokuvateatterinomistaja miehitetyssä Pariisissa joutuu isännöimään natsi ensi-illan, missä äpäröiksi kutsutut amerikkalaissotilaat suunnittelevat taistelua. Ohjauksesta vastaa Quentin Tarantino, tähtien joukossa mm. Brad Pitt ja Christoph Waltz.

Netflix lisäsi hiljattain 28 elokuvaa ja pari tv-sarjaa, katso lista täällä.

Jaa artikkeli: