Netflixin tulevia uutuuksia joulukuussa – lista

Netflix-suoratoistopalvelussa on jälleen joulukuussa luvassa paljon uutta alkuperäismateriaalia.

Turbovisio koosti listan tähän mennessä tiedossa olevista uutuuksista:

1.12.

Dark – 1. tuotantokausi

Erään lapsen katoaminen alkaa avata järjenvastaista mysteeriä, joka ulottuu kolmen sukupolven yli. Neljä perhettä ryhtyy kiihkeästi etsimään vastauksia.

Voyeur (dokumentti)

Legendaarinen journalisti Gay Talese paljastaa motellinpitäjän, joka on tirkistellyt vieraitaan vuosikymmeniä. Mutta shokkitarina synnyttää vielä uuden skandaalin.

5.12.

Craig Ferguson: Tickle Fight (standup)

Hävytön koomikko Craig Ferguson juttelee leppoisasti 70-luvun pornosta ja japanilaisista vessoista sekä muistelee ei-niin-viattomia päiviään puheohjelman juontajana.

8.12.

El Camino Christmas

Ryhmä toisilleen tuntemattomia ihmisiä jää jouluaattona vangiksi ryöstettävään viinakauppaan. Salatut totuudet nivovat ryhmän odottamattomalla tavalla yhteen. David E. Talbertin ohjaamaa komediaa tähdittävä mm. Jessica Alba ja Tim Allen.

The Crown – 2. tuotantokausi

Draamasarjassa seurataan kuningatar Elisabet II:n valtakauden poliittista ja romanttista kilpailua sekä tapahtumia, jotka muokkasivat 1900-luvun jälkipuoliskoa.

12.12.

Judd Apatow: The Return (standup)

Judd Apatow palaa standup-komedian pariin 25 vuoden tauon jälkeen. Hän vitsailee kolmen naisen kanssa asumisesta, uransa huvittavista hetkistä ja paljosta muusta.

15.12.

Trollhunters – Peikkojahti – 2. tuotantokausi

Perusteini löytää salaperäisen amuletin ja saa kohtalokseen pelastaa kaksi maailmaa. Sarjan konseptin on kehittänyt Guilldermo del Toro.

Ultimate Beastmaster – 2. tuotantokausi

Kilpailusarja jatkuu – taustavoimana Sylvester Stallone.

Wormwood – osa 1

Errol Morrisin genrerajoja venyttävä tarina tutkii amerikkalaisen tiedemiehen mystistä kuolemaa, joka liittyi kylmän sodan aikaiseen MK Ultra -ohjelmaan.

El Chapo – 2. tuotantokausi

Draamasarjassa seurataan Joaquin “El Chapo” Guzmanin – pahamaineisen meksikolaisen huumepomon – menestystä, vangitsemista ja pakoa.

19.12

Russell Howard: Recalibrate (standup)

Koomikko Russell Howard tuo maanisen energiansa uuteen stand up -erikoisnumeroon, jossa hän käy käsiksi politiikkaan, lapsuusaikaan ja siihen, miksi hän itse on ääliö.

22.12.

Bright

Los Angelesia riivaavat lajienväliset jännitteet. Ihmispoliisi ja hänen örkkiparinsa törmäävät voimalliseen esineeseen ja joutuvat keskelle ennustettua reviirisotaa. David Ayerin ohjaamaa fantasiatoimintaa tähdittävät Will Smith ja Joel Edgerton.

Fuller House – 3. tuotantokausi

Tannerin perheen seikkailut jatkuvat, kun sisko Stephanie ja ystävä Kimmy muuttavat DJ Tanner-Fullerin luo auttamaan hänen kolmen poikansa kasvattamisessa.

26.12.

Todd Barry: Spicy Honey (standup)

Netflix on myös poistamassa 25 elokuvaa, katso lista täällä.

Jaa artikkeli: