Kotimainen Retro Rewind -lehti tulossa – hakee joukkorahoitusta

Jukka O. KauppinenMikko Heinonen ja Manu Pärssinen ovat perustamassa Retro Rewind -nimistä retropelilehteä.

Kolmikko hakee 20 000 – 50 000 euron joukkorahoitusta, joiden turvin lehteä tuotettaisiin vuonna 2018 kahdestä neljään kappaletta.

Joukkorahoitukseen voi osallistua Mesenaatissa täällä.

  • Halusimme tehdä tästä paperilehden, koska paperi säilyy. Webiin kirjoitetut jutut häviävät sivustouudistusten myötä sekä palveluiden sulkeutuessa. Lehdet ovat sen sijaan luettavissa vuosien ja vuosikymmenten kuluttua. Paperi tuo pysyvyyttä ja helpottaa tarinoihin palaamista. Kaikki tilaajat saavat silti myös lehden digiversion veloituksetta, toteaa Jukka O. Kauppinen.

Viisisataa ensimmäistä joukkorahoittajaa saa vuoden 2018 lehdet kotiinsa 20 eurolla. Myös mainostajat voivat ostaa näkyvyyttä lehteen Mesenaatti.me-palvelun kautta. Kampanja jatkuu joulukuun alkupäiviin asti.

Jaa artikkeli: