Suomalainen Game Music Collective esittää pelimusiikkia – kuuntele konsertti

Pelimusiikkiorkesteri Game Music Collective esiintyi ensimmäistä kertaa Finlandia-talolla 20. syyskuuta.

  • Game Music Collectiven ensikonsertti Finlandia-talolla oli muusikoillemme unohtumaton kokemus. Yleisön spontaani intohimo pelimusiikkiin loi ainutlaatuisen tunnelman konserttiin. Tuntui siltä, että koimme yleisön kanssa yhdessä ikimuistoisen pelimusiikkielämyksen, kommentoi Game Music Collectiven perustaja sellotaiteilija Lukas Stasevskij.

Game Music Collective jatkaa Suomen kiertuettaan keväällä 2018 Tampereella ja Turussa. Tarkemmista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin. Tulevana talvena Game Music Collective aloittaa toimintansa myös pelimusiikkiin erikoistuvana studio-orkesterina.

Orkesterin ensikonsertissa Finlandia-talolla 20.9.2017 soitettiin pelimusiikkia laajasti useista eri pelisarjoista kapellimestari Eero Lehtimäen johdolla. Musiikkia kuultiin mm. seuraavista pelisarjoista: Final Fantasy, Angry Birds, Elder Scrolls, Chrono Trigger, Halo, Kingdom Hearts, Undertale, Secret of Mana ja Journey.

Konsertin voi kuunnella Yle Areenan sivuilla täällä.

Jaa artikkeli: