HBO Nordic -suoratoistopalvelun ensi-illat kesäkuussa 2017

Listasimme HBO Nordic -suoratoistopalvelun kesäkuun ensi-illat:

THE GOOD FIGHT
Uutuussarjan 1. kausi tulee saataville 1.6.

The Good Wife -sarjan tapahtumista on kulunut vuosi. Diane Lockhart (Christine Baranski) on päättänyt eläköityä asianajotoimistosta ja jättää kaiken taakseen aloittaakseen uuden elämän Ranskassa. Kun talouspetos tuhoaa hänen säästönsä sekä hänen kummityttönsä Maian (Game of Thronesin Rose Leslie) maineen, Diane vedetään takaisin peliin. Hän saa työparikseen pitkäaikaisen kilpailijansa Lucca Quinnin (Cush Jumbo), mutta Diane ja Maia eivät aio luovuttaa ilman kunnon taistelua – vaikka se tarkoittaisi kovia otteita. The Good Fight on CBS All Access -suoratoistopalvelun ensimmäinen draamasarja, ja sen toinen kausi on jo vahvistettu. (1. kausi, 10 jaksoa)

MR. ROBOT
2. kausi tulee saataville 1.6.

Ylistetty ja palkittu jännityssarja Mr. Robot seuraa sosiaalisesti rajoittuneen tietokoneneron kaksoiselmää. Elliot Alderson (Rami Malek; The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit – saatavilla HBO Nordicilla) on päivisin tietoturvateknikko ja öisin hakkeri. Vakavasta epäsosiaalisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivälle Elliotille hakkerointi onkin ainoa keino olla yhteydessä ihmisiin. Uudella kaudella Elliot joutuu kohtaamaan Fsocietyn hyökkäyksen seuraukset ja käsittelemään omia mielenterveysongelmiaan. Sarjan toisessa pääosassa nähdään Christian Slater. (2. kausi, 12 jaksoa)

I’M DYING UP HERE
Uutuussarja ensi-illassa 5.6. alkaen

Uusi amerikkalainen komediasarja vie katsojat keskelle hilpeää, mutta monimutkaista ja totista komediamaailmaa, jossa vain yleisön naurulla on väliä. Sarjassa seurataan standup-komedian kulta-aikaa 70-luvun Los Angelesissa. Ryhmä lupaavia koomikoita tekee kaikkensa päästäkseen kaupungin kuumimman standup-klubin omistajan suosioon ja lunastaakseen paikkansa himoitulla lavalla. Sarja perustuu William Knoedelsederin menestyskirjaan ja sen vastaavina tuottajina toimivat mm. sarjan luoja David Flebotte ja elokuvatähti Jim Carrey. (1. kausi, 10 jaksoa)

FEAR THE WALKING DEAD
3. kausi ensi-illassa 5.6. alkaen

Suositun kauhudraaman uudella kaudella selviytyjämme kohtaavat toisensa USA:n ja Meksikon välisellä, vilkkaalla ja väkivaltaisella raja-alueella. Heidän tulee rakentaa uudelleen sekä yhteiskunta että hajonneet perhesiteet.

THE GARDEN OF BRONZE (alkup. nimi: El Jardín de Bronce)
Uutuussarja ensi-illassa 26.6. alkaen

Gustavo Malajovichin samannimiseen romaaniin perustuvassa, Buenos Airesin maisemiin sijoittuvassa HBO Latin American tuottamassa argentiinalaissarjassa seurataan arkkitehti Fabian Danuben epätoivoista yritystä saada takaisin yllättäen kadonnut tyttärensä. Virkavallan apuun pettynyt Fabian päättää tehdä kaikkensa löytääkseen jäljettömiin hävinneen tyttärensä, eikä hän aio levätä ennen kuin on onnistunut tehtävässään. (1. kausi, 10 jaksoa)

POWER
4. kausi ensi-illassa 26.6. alkaen

Edellinen kausi päättyi todelliseen yllätykseen: Angela pidätti Ghostin murhasta, johon tämä ei ollut syyllistynyt. Lisäksi Tommy päätti salaa Ghostilta jatkaa huumeiden välitystä yökerhon kautta. Nyt alkavalla uudella kaudella Ghostin vapaus ja hänen perheensä turvallisuus ovat uhattuina joka käänteessä, eikä mies tunnu pääsevän pakoon menneisyydessä tekemiään valintoja ja vihollisia. Ghostin taistelu kunniansa palauttamiseksi tuo hänen tielleen niin julkisuuden kirot kuin uusia liittolaisia sekä vanhoja vihollisia. Ghostin suurin uhka on kuitenkin hänen oma itsensä hänen käydessään henkilökohtaista kamppailua todellisen ja ihanneminänsä välillä. (4. kausi, 10 jaksoa)

T.J. MILLER: METICULOUSLY RIDICULOUS
HBO-komediaspesiaali ensi-illassa 18.6.

Silicon Valley -tähti T.J. Millerin ensimmäinen standup-komediaspesiaali on kuvattu Denverin Paramount-teatterissa. Funny Or Dien HBO:lle tuottaman ohjelman vastaavina tuottajina toimivat T.J. Millerin ohella mm. Dave Becky ja Betsy Koch. T.J. Millerin kirjoittaman spesiaalin on ohjannut Jeff Tomsic.

TULEVIA KIRJASTOELOKUVIA

1.6. saataville tulevat:
A FEW GOOD MEN (Kunnian miehiä)
ASTERIX & OBELIX: AT THE OLYMPICS (Asterix olympialaisissa)
ASTERIX & OBELIX: MISSION CLEOPATRE (Asterix ja Obelix: Tehtävä Kleopatra)
BAD BOYS (Pahat pojat)
BAD BOYS 2 (Bad Boys 2)
BLOWN AWAY (Räjähdyspisteessä – Blown away)
COLLATERAL (Collateral – väärä aika väärä paikka)
CONGO
FRENCH KISS (Ranskalainen suudelma)
G.I. JOE: THE RISE OF COBRA
GHOSTBUSTERS (Haamujengi)
HELLBOY II: THE GOLDEN ARMY
HITCH (Hitch – Lemmentohtori)
HOLLOW MAN (Hollow Man – mies ilman varjoa)
HOT TUB TIME MACHINE 2
INSIDE MAN
INTO THE BLUE (Pinnan alla)
JERRY MAGUIRE (Jerry Maguire – elämä on peliä)
KALIFORNIA
MANDELA: LONG WALK TO FREEDOM (Mandela: Pitkä tie vapauteen)
MARGOT AT THE WEDDING
MEN IN BLACK (Men in Black – miehet mustissa)
MIAMI VICE
MUD
MY BEST FRIEND’S WEDDING (Kuka sanoo tahdon)
OUT OF TIME (Aika ei anna armoa)
PANIC ROOM
PUBLIC ENEMIES
ROCKY
ROCKY BALBOA
ROCKY II
ROCKY III
ROCKY IV
ROCKY V
SUPER 8
THE BONE COLLECTOR (Luunkerääjä)
THE LEGEND OF ZORRO (Zorron legenda)
THE MASK OF ZORRO (Zorron naamio)
THE MADNESS OF KING GEORGE (Hullu kuningas)
TRANSFORMERS
TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON (Transformers: Kuun pimeä puoli)
TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN (Transformers: Kaatuneiden kosto)
WALKING TALL
WANTED

8.6. saataville tulee:
BEHIND ENEMY LINES (Vihollisen keskellä)

30.6. saataville tulee:
JOHN WICK

Jaa artikkeli: